Dječak (7) s cerebralnom paralizom spasio obitelj od sigurne smrti

Sedmogodišnji dječak s cerebralnom paralizom spasio je cijelu obitelj od sigurne smrti. Ušao je u sobu svojih roditelja kada je čuo da se uključuje detektor ugljičnog monoksida.

Sedmogodišnji junak iz Atascocite u Teksasu se zove Michael Martinez. Zbog svog teškog stanja služi se invalidskim kolicima, no unatoč preprekama, obitelj ga naziva “čudom”.

Michael je poput svakog drugog djeteta, osim što je u invalidskim kolicima. Ponekad njegovi roditelji tuguju kad ga vide kako želi hodati i trčati poput druge djece.

No, sve se promijenilo kad su svjedočili da je unatoč invalidnosti mogao postati heroj. I da njegov život donosi čuda drugima da nastave živjeti.

Nitko nije čuo alarm

Jedne noći se upalio detektor ugljičnog monoksida obitelji Martinez. Ali nitko nije čuo alarm osim sedmogodišnjeg sina s cerebralnom paralizom.

Cijela njegova obitelj, koja se sastoji od sedam osoba, je spavala. U kolicima je otišao do sobe svojih roditelja kako bi ih upozorio na opasnost.

“Tresao sam se jer sam se bojao”, podijelio je Michael.

VIDI OVO: Dječak (4) s cerebralnom paralizom prohodao – liječnici su tvrdili da je to nemoguće

A zbog Michaelove brze akcije na kraju je spasio cijelu svoju obitelj od onoga što je moglo završiti kobno. Tada su otkrili da ugljični monoksid dolazi iz njihove peći.

Spasio je obitelj

“On je naš mali heroj”, rekla je Angie Martinez, Michaelova majka. “Spasio je našu obitelj.”

U međuvremenu, Angie i njezina sestra pokazale su neke simptome trovanja ugljičnim monoksidom. Svi ostali članovi obitelji su dobro.

Da nije bilo napora sedmogodišnjaka, moglo bi biti i gore. Dječak je doista njihov mali heroj. On je hodajuće čudo za obitelj. Zahvalite Bogu za njegov život!