Dječak (4) se hrvao s ocem
Foto: Gofundme.com

Dječak (4) iz Indiane preminuo je u bolnici prošlog četvrtka nakon što ga je tijekom igre pogodio metak iz očevog pištolja.

Dječak se na krevetu hrvao s ocem koji je imao pištolj u futroli na leđima, a odjednom je pao i ispalio jedan metak koji je pogodio u glavu i oca i dječaka.

Nesreća se dogodila u blizini grada Bloomingtona u nedjelju prijepodne, a prema prvim rezultatima očevida, još uvijek nije sigurno je li otac Tyler Shaw (36) imao dozvolu za držanje oružja ili mu prijeti kaznena prijava povezana s pucnjavom.

On se trenutno nalazi na odjelu intenzivne njege opće bolnice u Bloomingtonu i očekuje se da bi se trebao u potpunosti oporaviti. Pištolj marke Glock je poslan na analizu da bi se utvrdio razlog zbog kojeg je opalio.

VIDI OVO: Dječak (12) je otpratio svoju mamu do oltara netom prije nego je preminuo

Uz preminulog Trippa, Tyler i njegova supruga Natalie su roditelji dvije kćeri, a nakon ove tragedije, dječakova tetka Nikki Hughes pokrenula je GoFundMe kampanju da bi se lakše pokrili troškovi liječenja za dječakovog oca.

Do sada je već prikupljeno više od 18 tisuća dolara, a Nikki se zahvalila na Facebooku riječima: “Zbilja je potrebno cijelo selo da se nešto napravi i nadam se da troškovi liječenja neće biti dodatan uteg procesu tugovanja”.

It is with the heaviest of hearts that I share the passing of my precious little nephew, Tripp. After a tragic accident,…

Gepostet von Nikki Hughes am Donnerstag, 23. Januar 2020

Indiana je država koja dozvoljava otvoreno nošenje oružja s dozvolom.