Naslovnica Popularno Dječak (8) iz Rusije je „mali Mozart“: Njegov talent je nevjerojatan

Dječak (8) iz Rusije je „mali Mozart“: Njegov talent je nevjerojatan

Elisha Mysin, dječak iz Rusije, poznat je kao „mali Mozart“ zbog svog nevjerojatnog talenta u sviranju klavira. On je zaista nevjerojatan pijanist, a ima samo 8 godina. 

Na priloženoj snimci, Elisha je izašao na pozornicu u smokingu, a publika mu je pljeskala kada se poklonio i otišao do klavira.

Tada si je namjestio klupicu jer još nije mogao dobro dokučiti sve dijelove klavira. Orkestar je uskoro počeo svirati, a tada im se pridružio i Elisha. Njegov je talent zaista izniman. 

Očaravajuće je slušati i gledati ovog dječaka kako svira. Jasno je da je vrlo strastven u vezi glazbe koju stvara. Njegovi maleni prsti su se vrlo brzo pomicali tipkama klavira i stvarali predivan zvuk. 

Dječak iz Rusije pijanist
Snimka zaslona: YouTube

Elisha se profesionalno počeo baviti sviranjem kada je imao samo 4 godine. No pokazivao je zanimanje za glazbu i prije rođenja. Njegova majka je rekla da bi postao vrlo aktivan u njezinom trbuhu kad god bi čuo klasičnu glazbu. 

VIDI OVO: Dječak (10) je zasvirao električnu gitaru pred 300 ljudi, svojim talentom ih je ostavio bez teksta

Njegov učitelj klavira je rekao da su njegove ruke savršene za sviranje klavira. Također ima odlično uho za glazbu te osjeća sve što svira. Kao i Mozartu, Elishi glazba dolazi iz duše. 

Bez obzira na slavu koju je stekao sviranjem, Elisha ima sasvim normalno djetinjstvo. On voli igrati nogomet i voziti bicikl. Uživa i u šahu. Još se uvijek nije naviknuo na popularnost te se postidi kada ga ljudi pitaju da se slika s njima. 

No, on jako voli svirati i dijeliti svoj talent s drugima. Ispred njega je svijetla budućnost te se nadamo da će još dugi niz godina svojom glazbom uveseljavati mnoge. 

Elisey Mysin – the youngest pianist in Russia (6 years old) / "new little Mozart" plays Mozart piano 😉😀👍..👍: ❤+++++❤

Posted by Filmy Různé on Saturday, October 19, 2019

NAJNOVIJI ČLANCI