dječak održao prvu propovijed
Snimka zaslona: YouTube

Preslatki 19-mjesečni Levi Marlow je održao svoju prvu ”propovijed”. Potpuno je kopirao ono što je vidio da radi njegov tata. 

Nije lako odgajati dijete. Poglavito je teško znati što je sve potrebno učiniti kako bi mališani odrasli u dobre osobe, no važno je imati strpljenje i pouzdanje u vlastite sposobnosti. Jedna je stvar sigurna, koju svi roditelji trebaju znati, a to je da djeca uče primjerom.

Mališani su puni nevinosti i brzo uče stvari iz okoline tako što kopiraju ono što odrasli rade. Što god da vide i čuju, sigurno će ponoviti.

Snimka zaslona: YouTube

Možda je ovo razlog zašto je mali Levi Marlow s tolikom strašću držao govor pred vjernicima, kao da propovijeda. On je potpuno kopirao ono što je vidio da radi njegov tata!

Levi, koji ima samo 19 mjeseci, nije dovoljno star da razgovijetno govori, no već je održao svoju prvu misu pred ljudima koji pohađaju crkvu u kojoj njegov otac, pastor Ryana Marlow, propovijeda.

U snimci koja je napravljena u toj istoj crkvi može se vidjeti kako mali Levi dolazi na podij i radi razne geste, što samo pokazuje koliko je revan u svom govoru.

Iako još uvijek govori kao beba, vrlo je strastven oko svoje poruke vjernicima. Osjećaji s kojima naglašava svoje riječi izazvat će suzu kod svakoga. Pravi propovjednik!

Snimka zaslona: YouTube

Prva „propovijed“ ovog malog dječaka nije rastopila srca samo vjernicima prisutnim u crkvi, nego i milijunima gledatelja na internetu. U samo nekoliko dana video je postao viralan!

Čak i gledatelji na internetu mogu vidjeti koliko je sladak, odvažan i inspirativan mali Levi u svom govoru. Možda nije potpuno jasno što pokušava reći, ali njegova je strast prema javnom govorenju neodoljiva. Video je i dobar poticaj roditeljima da promisle kako se ponašaju pred svojom djecom, jer oni sve prate. Mali Levi je pravi, i pozitivni primjer toga.

Ovaj je dječak pun energije s očitim talentom za javni govor, a njegova živahna osobnost znači da će i kada odraste biti pun motivacije za svojim ciljevima. Sigurno je da će izrasti u respektabilnog govornika i vođu.

Ne smijete propustiti pogledati prvu „propovijed“ ovog slatkog dječaka!