Dječak (4) je ostao bez mame i tate – umrli su od posljedica koronavirusa

Četverogodišnji Raiden Gonzalez će za nekoliko dana napuniti pet godina, ali na rođendanu neće biti njegovih roditelja. Mama i tata su umrli ranije ove godine i to nakon što je otkriveno da su pozitivni na koronavirus.

Njegov tata Adan je umro nekoliko tjedana nakon što se u lipnju zarazio covidom-19. Raidenova baka po majci Rozie Salinas rekla je za NBC News da su se Adanu, 33-godišnjem vozaču kamiona, pojavili simptomi nakon što je bio u kontaktu sa zaraženim kolegom.

Raidenova majka Mariah još je uvijek pokušavala naučiti kako se nositi s gubitkom supruga kada je i sama preminula 5. listopada, samo nekoliko sati nakon što se počela osjećati loše. Nekoliko dana kasnije liječnici su obavijestili Rozie da je 29-godišnja učiteljica bila pozitivna na covid-19.

O dječaku sada brine baka

“On je bio pravi mamin sin i mama mu jako nedostaje. Baš mi je jutros rekao da želi da se mama vrati”, ispričala je baka, koja je preuzela brigu o unuku.

Unatoč svemu što je njihova obitelj proživjela, dječakova baka daje sve od sebe kako bi osigurala da njegov rođendan bude što posebniji. Iako ove godine normalno slavlje neće biti moguće, Salinas priprema paradu na temu dinosaura koja će se održati odmah ispred njihovog doma.

U čast Raidenovog rođendana obitelj je također zamolila da se sve suvišne donacije prikupljene putem GoFundMea, postavljenog za pokrivanje troškova sprovoda, dječaku daju u obliku “darova i čestitki”, piše Parents.

Pomolimo se za ovog divnog dječaka!