Maleni dječak je u usta stavio kapsulu za pranje rublja koju je progutao, a sada je na aparatima koji ga drže na životu. 

Trenutak je bio dovoljan da sin Melisse Cairney iz Škotske stavi kapsulu za pranje rublja u usta i završi na aparatima.

Maleni Pierce bio je s mamom i četvero braće i sestara kod kuće. Melissa je pripremala večeru i stavljala rublje u perilicu te se na trenutak okrenula, a dječak je u usta stavio kapsulu za pranje rublja. Trebalo je 30 minuta da počne povraćati i kašljati.

“Problijedio je u licu i gubio svijest, sve se događalo užasno brzo i imam sreće što sam na vrijeme došla u bolnicu”, napisala je na Facebooku.

**WARNING**.I have wrote this post and deleted thinking if this should be on fb or if I wanted to post pictures of my…

Gepostet von Melissa Cairney am Sonntag, 2. August 2020

VIDI OVO: Bobice grožđa su opasne za bebe: Dječak se ugušio pred mamom i sestrom

Dječak je odmah završio u operacijskoj sali te su mu endoskopskim pregledom utvrđene opekline u želucu uzrokovane otrovnim kemikalijama. Počeli su mu oticati dišni putevi pa su ga liječnici stavili u medicinski izazvanu komu i sad diše pomoću aparata.

Liječnici kažu da dječak nije životno ugrožen, ali ne mogu još sa sigurnošću reći koliko će oporavak trajati te hoće li imati trajne posljedice.

Majka sada širi svijest javnosti o tome koliko su kapsule za pranje rublja opasne za najmlađe te se nada da će njenu priču čuti što više ljudi, prenosi Index.

Molimo za njegov oporavak!