Dječak s autizmom jako voli kombije, a jedan vozač je odlučio učiniti nešto posebno

Ryan Avila, dječak s autizmom koji voli kombije, uvijek bi se jako obradovao kada bi vidio vozilo Fed Ex-a. Kada je vozač, George Thomas, to saznao, odlučio je učiniti nešto posebno da dječaku uljepša dan. Ako želite vidjeti koliko su ljudi zapravo dobri, na pravom ste mjestu, samo nastavite čitati. 

Ryan Avila je 7-godišnji dječak na spektru autizma. Njegova najdraža stvar? Kombiji! Sve vrste kombija. Ako ima kotače, on to voli. On voli autobuse, zaštitarske kombije, malene kamione, a posebno kombije za dostavu. 

Za jedan mu je Uskrs mama kupila vrlo posebnu igračku – Fed Ex kombi. Ryan je bio presretan. 

Kasnije tog jutra je na njihov prolaz došao dostavljač George Thomas. Trebao je dostaviti još jedan paket te nije znao da će njegov dolazak jako razveseliti Ryana. 

VIDI OVO: ONI SU ANĐELI BOŽJI: Pet dirljivih stvari koje sam naučio od djece s autizmom

Dječak je uzbuđeno istrčao van u pidžami

Dok se Ryan divio svojoj igrački njegova je baka rekla da je vani stao Fed Ex kombi, a Ryan je bio toliko uzbuđen da je istrčao van u pidžami. 

Kada je Ryanova majka objasnila vozaču da njezin sin jako voli kombije i da je upravo dobio i takvu igračku za Uskrs, George nije oklijevao nego je odlučio dječaka još više usrećiti. George je pustio Ryana u kombi da istražuje. Tijekom tog posjeta George je saznao koliko je Ryan poseban, a njegova je mama objasnila da je na spektru autizma. 

No, Georgea je jako dirnulo to što ga je Ryan gledao kao nekakvog superheroja. Ipak je on vozio kombi, i to ne bilo kakav, nego Fed Ex kombi. Slijedeći se dan George vratio s iznenađenjem. Kupio je Ryanu još poklona od Fed Ex-a – loptu za nogomet, majicu i kapu! Izraz na Ryanovom licu bio je neprocjenjiv. Na licu mu se vidjela čista radost, sreća i divljenje! 

Možemo li sada svi uzeti trenutak i zahvaliti Bogu za Georgeovo srce koje je puno milosti, dobrote i ljubavi? On je mnogo više od dostavljača – on dostavlja suosjećanje i milost! 

„Plod je pak Duha: ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost“ (Galaćanima 5,22).