Trogodišnjak je uživao u vatrometu koji je gledao kroz prozor, no jedna iskra je uletjela u njegovu spavaću sobu te ga je opekla.

U Americi alarmantna situacija ne posustaje. Tijekom godine često je vidjeti vatromet na ulicama, pogotovo ljeti i oko Dana nezavisnosti. No, stanovnici New Yorka, Kalifornije i drugih većih gradova prijavili su povećan broj ilegalnog vatrometa koji se javlja na redovnoj bazi. 

Mnogi smatraju da to ugrožava sigurnost građana te da je nekako povezano s pandemijom koronavirusa zbog koje su otkazni mnogi događaji, a prodavači se nastoje riješiti vatrometa tako što nude velike popuste. 

No, za jednog dječaka je „igra“ s vatrometom pošla ozbiljno po krivu. Kada je ispred njegove zgrade u Bronxu počeo vatromet, 3-godišnji Adiel Rosario je bio jako uzbuđen. 

Gledao je kroz prozor iz stana na šestom katu. Kada su se on i njegova sestra malo nagnuli kako bi bolje vidjeli vatromet, dogodilo se nešto užasno. 

U sobu tog malenog dječaka uletjela je zalutala iskra te je zbog ilegalnog vatrometa život ovog 3-godišnjaka bio ozbiljno ugrožen. 

Njegova majka je sretna što je dječak preživio.