Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Dječakova smrt je postala čudo mnogima koji su primili njegove organe

Dječakova smrt je postala čudo mnogima koji su primili njegove organe

Prošlo je već mjesec dana od kada je dječak iz Floride izgubio svoj život u automobilskoj nesreći. No, njegova je smrt postala čudo mnogim drugima koji su primili njegove organe. 

11-godišnji Kohltan Ward preminuo je od posljedica udara automobila dok se vozio biciklom 17.10. Mnogi u zajednici su se molili za čudo nakon što je zadobio ozbiljnu ozljedu mozga. Ward je preminuo nakon 5 dana u bolnici. 

No, iako dječak nije preživio, on je postao čudo mnogima oko njega jer su njegovi organi donirani djeci koja su ih trebala. 

Dječak je bio čudo koje je pomoglo drugim ljudima

„Čudo možda nije bilo ono što su ljudi mislili da će biti“, rekao je Caleb Ward, Kohltanov otac, „Na kraju je on bio čudo koje je pomoglo drugim ljudima“. 

Kohltanova mama, Asher, je rekla da je ta nesreća potaknula mnoge ljude, koji se nisu godinama molili, da ponovno počnu. Podsjetila je roditelje koliko je važno da djeca nose kacige, ali i koliko je važno s njima provoditi više vremena.

Kohltan Ward 

VIDI OVO: Dječak (11) je preminuo u snu – otac pretvorio prazno grobno mjesto u umjetničko čudo

„Ovo su najmračnija vremena u našim životima. No, naš nam je sin dao toliko radosti te je uspio dati tu radost drugima i postao je čudo u njihovim životima. Na to smo ponosni“, dodala je Asher. 

Roditeljima nedostaje sinova osobnost i radost

Kohltanovi roditelji su rekli da je njihov dom sada prazan te im nedostaje sinova osobnost i radost. 

„Nestane nam daha svaki put kada uđemo u njegovu sobu“, rekao je Caleb. No, roditelji osjećaju i mir jer je Kohltan napravio veliku razliku u životima mnogih. 

Asher je rekla: „Mnogo je dobrog poteklo iz ovoga. Drže nas ljubav i potpora koju smo primili“. 

Dječakova obitelj namjerava otvoriti neprofitnu organizaciju za traumatske ozljede mozga te za podizanje svijesti o važnosti nošenja kaciga. 

NAJNOVIJI ČLANCI