Djevojčica (3) pomogla pri rođenju malenog janjeta
Snimka zaslona: YouTube

Većina trogodišnjaka je poznata po neprestanim problemima kada se trebaju obući, razbacivanju hrane za stolom i plakanjem kada stvari ne idu kako oni žele.

Iako su oni u najboljoj dobi da počnu postajati samostalni, roditelji će uvijek uskočiti kako bi pomogli svojim malenima.

No, ova malena trogodišnjakinja nije trebala nikakvu pomoć prilikom donošenja malenog janjeta na svijet. Budući da je njezina mama sve snimala, ova je djevojčica uzela stvari u svoje ruke (sa uputama od mame). Pogledajte kako je lako porodila tu životinjicu.

Djeca su poznata po svojem suosjećanju jer djeluju prema instinktu – stavite kockice ispred njih i oni će vam sagraditi dvorac. Zašto ih onda ne iskušati sa životinjom koja treba pomoć? Malena je djevojčica strpljivo pratila upute svoje mame kako bi janje bilo sigurno i zdravo kada dođe na svijet.

Ona nije pokazala nikakvo gađanje ni iznenađenje kada je pogledala u ovcu niti joj je smetala krv koja je u procesu završila na njoj. Ona spominje da je „malo sklisko“, ali, koje dijete ne govori točno ono što misli?

Najbolji dio snimke je odmah nakon što je janje porođeno kada djevojčica kaže: „Imam ga“, te počne čistiti janje. Vidljivo je da je ona jako sretna zbog svega što je učinila bez ikakvog obećanja o nagradi ili zahvali.

Trogodišnjaci su možda poznati po svojim burnim osobnostima i pravljenju nereda, ali su ujedno predivna ljudska bića puna suosjećanja – ova je djevojčica to i pokazala.