Djevojčica donirala 10 tisuća paketa siromašnoj djeci diljem svijeta

Evilyn Pinnow iz Wisconsina imala je 6 godina te je znala da ju Bog zove da se moli za svu siromašnu djecu.

Dvije godine kasnije dobila je odgovor na svoju molitvu kada joj je učiteljica vjeronauka dala Operation Christmas brošuru.

Evilyn je s osam godina osnovala udrugu koja je pomagala pakirati poklone u kutije od cipela tijekom cijele godine. Ta malena gesta, koja je počela kod kuće, se proširila i na njezinu crkvu.

Evilyn i drugi u toj udruzi su pakirali igračke, školski pribor, higijenske proizvode i poruke Božje riječi te su ih dijelili sa djecom diljem svijeta.

Sada 19-godišnja Evilyn je rekla: „Moj najluđi san je bio da ćemo možda tijekom cijele godine spakirati 100 kutija i poslati ih djeci, no pogledajte što je Bog učinio. Sada slavimo pakiranje 10 000 kutija“.

Djevojčica donirala 10 tisuća paketa siromašnoj djeci diljem svijeta

Skromno je dodala da je to najmanje njezina zasluga, a najviše Božji blagoslov i zasluga njezine crkvene obitelji. 2012. godine odabrana je kao ambasadorica za Operation Christmas Child te je osobno predala 100-milijuntu kutiju djevojčici Brendi, koju je majka kao dijete napustila u Dominikanskoj Republici.

VIDI OVO: Nevjerojatan trenutak u kojem je djevojčica (3) pomogla ovci pri rođenju malenog janjeta

Napisala je: „Bok, ja sam Evilyn i imam 12 godina. Znam da živimo daleko jedna od druge, ali bih ti voljela biti prijateljica. Nadam se da uživaš u darovima i da razumiješ pravo značenje dara – Isusa, našeg najvećeg dara. Želim ti reći da te volim i da te Bog voli. On pjeva i pleše s tobom. On i Njegovi anđeli radoste se svime što ti učiniš. Želim ti sve najbolje na tvom putu kroz život. S ljubavlju, Evilyn“.

Od tog trena je u svaku kutiju stavljala i rukom pisanu poruku te je dosada provela oko 75 sati pišući poruke za preko 300 djece diljem svijeta.

„Vrlo sam zahvalan za Evilyn“, rekao je Franklin Graham, „Ona je samo jedna djevojka, ali je dotaknula živote preko 10 000 djece. Samo pogledajte što je napravila s cijelom ovom operacijom. Preko nje su pokloni i ljubav prošireni na više od 165 zemalja diljem svijeta te sam jako zahvalan na tome“.

VIDI OVO: Djevojčica s Downovim sindromom dva puta pobijedila rak

Te su misije počele 1993 nakon što je Graham, sin pokojnog evangelizatora Billyja Grahama, zamoljen da pomogne slati poklone djeci u poslije-ratnoj Bosni. Od tada je poslano više od 168 milijuna poklona za djecu iz preko 160 zemalja i teritorija.

„Jako volim vidjeti kada neko dijete primi poklon“, dodao je Graham, „Toliko je mnogo radosti i uzbuđenja. Možete čuti djecu kako se smiju i raduju. Za mnogu djecu to je prvi dar koji su ikada dobili. Zaista je divno vidjeti kako Bog koristi te darove kako bi otvorio srca djece“.

Zaista cijenimo sve što Evilyn čini šireći ljubav i dobrotu onima koji nemaju. Ona je divan primjer svim mladima kako treba ići kroz život.