Malena djevojčica je zapela u snijegu dok je vodila svog konja. Reakcija konja je svima rastopila srce!

Emma je možda malena, ali ima veliko srce. Srce joj je tako veliko, pogotovo u ljubavi prema velikom konju Cinnamonu.

Postali su jako dobri prijatelji kada ga je Emma upoznala dok je bila samo beba. Emmin otac, Justin Dunn, bio je vrlo ponosan kada je vidio kako se njegova kćer zbližava s tim konjem.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Justin je profesionalni trener konja na ranču u Koloradu. Kada je Cinnamon prvi put pokazala znakove ljubavi prema djevojčici ta je predivna veza porasla.

„Njih dvije su imale, i još uvijek imaju, posebnu vezu“, napisao je Justin u objavi na blogu, „Cinnamon VOLI Emmu.“

Otac je započeo snimati interakciju između Cinnamon i Emme gdje se može vidjeti da je u potpunosti imao pravo. Cinnamon se s Emom potpuno umiri i pozorno ju sluša.

Gdje god Emma zakorači, za njom ide i Cinnamom. U jednom se trenutku Emma zaplela u uzde, ali je Cinnamon bila strpljiva i pomogla joj.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Izgleda kao da je konj uvidio da malena ima problem. Zato je ovaj video, koji prikazuje Emmu i Cinnamon u zimskoj šetnji, jednostavno presladak.

Emma pravi male korake u snijegu, potpuno umotana u zimsku opremu. No, ni ružno vrijeme ni niska temperatura, a ni veliki konj, ne mogu zaustaviti ovu djevojčicu.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

A što se tiče Cinnamon, ona sretno hoda dok malena djevojčica vodi. Kada su Emmu upitali voli li tu životinju, odlučno je odgovorila: „Da. Ona se zove Cinn’mon.“

Jednostavno uživaju jedna u drugoj. Zbog predivnog prizora punog ljubavi tata je sve morao snimiti kamerom.

Očito je da Emma neće imati problema s odrastanjem na ranču. Pogledajte njihov odnos u priloženom videu.

IZVOR:Sharetap