Djevojčica (11) svojoj majci koja umire od raka napisala pjesmu: Od njezinih riječi su svi zaplakali

djevojčica napisala majci koja umira od raka pjesmu
Foto: Facebook

11-godišnja djevojčica Kiera Walsh je svojoj majci koja umire od raka vrata maternice napisala pjesmu s kojom je rasplakala svoje prijatelje i nastavnike. 

Hrabra školarka iz južnog Walesa je za svoju majku s neizlječivim rakom vrata maternice napisala dirljivu pjesmu i uglazbila je, a sada je prodaje na CD-u kako bi, pazite sad, svojoj teti financijski pomogla da dođe kući iz Australije.

Kiera Walsh (11) je pjesmu napisala u svojoj sobi nakon što su liječnici njenoj mami Ceri Griffiths (35) rekli kako ima rak vrata maternice.

Stihovi, koji vas neće ostaviti ravnodušnima, idu ovako: “Sjedim ovdje u svojoj sobi i trudim se ne plakati. Govorim sama sebi da obrišem te suze i uspravim se. Izgradi se iznova, izgradi se! Vidim u tvojim očima, svaki je dan nova unutarnja borba, od koje jednostavno ne možeš pobjeći.”

Foto: Facebook

> KLJUČNO ZA SPAS: Većina žena zanemari OVA TRI rana znaka raka grlića maternice!

Djevojčica je svoju pjesmu izvela pred prijateljima iz dramske skupine te rasplakala i njih i nastavnike. Tako je nastala ideja o tome da se pjesma snimi u studiju kako bi se prikupila novčana sredstva za njezinu bolesnu majku.

Pjesma se zove Build Yourself i od prošlog se tjedna može naći u prodaji na CD-u. Malena Kiera je već primila 170 narudžbi u samo četiri dana.

Divna je djevojčica objasnila kako je odlučila napisati pjesmu. “Bila sam prilično uzrujana zbog svoje mame i njezine bolesti, a bilo mi je i dosadno pa sam počela pisati pjesmu”, rekla je za Daily Mail.

> Ova žena (56) tvrdi da je izliječila tumor na maternici sa samo tri sastojka: Evo recepta!

Novčanim će sredstvima Kiera pomoći svojoj teti, koja živi u Australiji da dođe kući u Veliku Britaniju nakon sedam godina. Majka Ceri je vrlo dirnuta potezom svoje mezimice, uz koju ima još dvoje djece od tri i devet godina.

“Gledajući nju kako to radi dobila sam novu snagu i sad znam kako ovo nije kraj svega. Nikad prije nisam vidjela svoju kćer toliko ushićenu i ja sam vrlo uzbuđena radi nje. Toliko sam zahvalna na svemu”, rekla je Ceri.