Djevojčica je poslala pismo Bogu nakon što joj je preminuo pas; majka se šokirala kada je stigao odgovor

Njezine nevine i mile riječi će vas ostaviti u suzama.

Djevojčica je poslala pismo Bogu nakon što joj je preminuo pas Abbeey. Majka se šokirala kada je stigao odgovor iz raja.

Djevojčica Meredith i njezin pas Abbey bili su definicija najboljih prijatelja. Na žalost, Abbey je preminula od starosti ostavljajući svoju najbolju prijateljicu sa slomljenim srcem i velikom tugom za svojim prijatelje.

Meredith je tako željela biti sigurna da će Abbey biti dobro kada dođe u raj. Uz majčinu pomoć je odlučila napisati pismo Bogu. Njezine nevine i mile riječi će vas ostaviti u suzama.

Napisala je: „Dragi Bože, hoćeš li se molim te brinuti za mog psa? Ona je jučer preminula i otišla je kod tebe u raj. Jako mi nedostaje. Sretna sam što si mi ju dao za psa iako se razboljela.

Nadam se da ćeš se igrati s njom. Ona voli plivati i igrati se lopticama. Šaljem ti njezinu sliku da ju možeš prepoznati kada ju vidiš. Stvarno mi jako nedostaje. Uz puno ljubavi, Meredith.“

Our 14-year-old dog Abbey died last month. The day after she passed away my 4-year-old daughter Meredith was crying and…

Objavljuje Suspended CoffeesČetvrtak, 26. prosinca 2013.

Tada su majka i kćer stavili pismo u kovertu sa slikom Meredith i Abbey te su ju poslali na adresu Raja.

Ujedno su stavili svoju adresu i zalijepili puno markica jer je Meredih smatrala da će trebati jako puno markica kako bi pismo došlo do raja. Kasnije su odnijeli pismo u poštu.

VIDI OVO: Pismo voljenoj osobi u Raju

Nekoliko dana kasnije Meredith je primila posebnu pošiljku. Bila je umotana u zlatni papir i naslovljena na nju. Unutra je bila knjiga gospodina Rogersa „Što kada vam premine kućni ljubimac“. U knjizi je bilo pismo koje je Meredith poslala, kao i odgovor od Boga.

Pisalo je: „Abbey je sigurno stigla u raj. Slika je jako pomogla te sam ju odmah prepoznao. Njezin je duh ovdje sa mnom kao što je i u tvom srcu.

Abbey je uživala s tobom. Budući da u raju ne trebamo tijelo, nemam baš džepova u kojima bih držao tvoju sliku tako da ti ju šaljem natrag u ovoj knjizi kako bi imala nešto po čemu ćeš uvijek pamtiti Abbey.

Hvala ti na predivnom pismu i hvala tvojoj mami koja ti je pomogla napisati ga i poslati. Imaš zaista divnu mamu. Odabrao sam ju posebno za tebe.

Šaljem ti svoje blagoslove; zapamti da je tako puno volim. I da, jako me je lako pronaći. Ja sam svugdje gdje ima ljubavi. Voli te, Bog.“

Iako je sama ova priča jako lijepa, poruka koja leži u pozadini je još vrjednija. Maleno dobro djelo može jako puno nekome pomoći.