Presretna djevojčica s cerebralnom paralizom je krenula u prvi razred
Foto: Facebook

Arianna Hopper radovala se svom prvom odlasku u školu kao malo djece. Ona ima 6 godina i rođena je s cerebralnom paralizom.

Kada je bila mala, roditelji su ju stavili na posvojenje. Zbog toga Arianna živi s posvojiteljima Markom i Page.

Kada je imala samo 2 godine život joj se okrenuo naopačke. Liječnici su joj dijagnosticirali cerebralnu paralizu i trebala joj je obitelj koja će ju posvojiti.

Mark je rekao da su on i supruga pažljivo razmatrali hoće li oni biti najbolji skrbnici za Ariannu.

Bračni je par već imao 6 djece, troje bioloških i troje posvojenih. Sedmo dijete, koje još treba i posebnu njegu, zahtijevalo je pažljivo promišljanje.

Gepostet von Mark Hopper am Sonntag, 14. April 2019

Par se oslanjao na Boga za savjet.

„Molili smo se oko svega i odluči smo da nam je to u redu, da ju je Bog postavio u naš život, da se brinemo za nju. To i radimo od tada“, rekao je Mark.

VIDI OVO: ČUDO U CRKVI: Bog iscijelio ženu od cerebralne paralize

Nekoliko godina unaprijed i mala je Arianna ponosna učenica koja je krenula u prvi razred.

Dok se ukrcavala u školski autobus u svojim roza kolicima, njeno je lice prštalo od sreće. Sretno je mahala svome tati koji joj je rekao „Uživaj!“

Arianna ne može pričati nego uči znakovni jezik kako bi mogla komunicirati. Mark je rekao kako djevojčica u školi dobiva puno pozitivne pažnje i energije te stoga uživa s drugim učenicima.

„Kao što možete vidjeti po njezinoj osobnosti, ona se stalno smije. Bez obzira na situaciju, ona je radosna i voli život, unatoč svojoj invalidnosti“, rekao je otac.

„Tko god ju susretne, u crkvi, na poslu, uvijek mi kažu da kako ju vole i kako ih njezin osmjeh veseli“, dodao je i zaključio: „Drago mi je da svi mogu vidjeti njezinu radost koju nam ona donosi svakog dana“.