NaslovnicaVideoPreslatka djevojčica (2) iz Slovačke nas je raznježila svojim jahanjem

Preslatka djevojčica (2) iz Slovačke nas je raznježila svojim jahanjem

Ova djevojčica iz Slovačke ima samo dvije godine, a njezino umijeće jahanja je raznježilo društvene mreže i nas također.

Postoji izreka da ne možete staroga psa naučiti novim trikovima. Iako to možda nije uvijek istina, ostaje činjenica da mlađi ljudi mnogo lakše uče razne vještine. 

Mnogi poznati i slavni sportaši su se započeli baviti sportom kada su imali samo 2 ili 3 godine. 

Dvogodišnja Ela je dokaz da nas dob ne smije zaustaviti da iskušavamo nove stvari. Ona je već profesionalka u jahanju konja, tj. jednog ponija.

Ela dolazi iz Slovačke te odrasta na obiteljskoj farmi. Jedna od životinja s kojima se druži je poni Boris. Boris je odlične veličine za Elu koja je još vrlo malena, ali ipak izvrsno održava ravnotežu kada jaše. 

Moguće je da je ovo samo početak Eline jahačke priče. Svakako se čini da će odrasti okružena konjima i ponijima. Obitelj ima mnogo raznih životinja na svojoj farmi, a one uključuju koze, pse i mačke.

VIDI OVO: Konj se pravi mrtav kad god ga netko pokuša jahati

Ela je sa svojom mamom od samog rođenja bila u blizini konja te je sasvim prirodno da je postala tako bliska s njima. 

Kada jaše, Ela je smirena te pokazuje da se niti malo ne boji ponija. Zapravo je možda suprotno. 

Elina je mama rekla: „Ona je neustrašiva oko konja tako da možda trebamo poraditi na tome jer se ponekad životinje uplaše nje, a ne ona njih. No, ide joj sve bolje i bolje“. 

Na snimci možete vidjeti dokle seže Elina neustrašivost. 

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE