Djevojčica tvrdi da je nakon prometne nesreće Isus razgovarao s njom
Screenshot: CBS6

Isus ima ”zelene oči i razbarušenu kosu.” Mirisao je na ”čistu odjeću kao kada se izvadi iz sušionice”.

Ovako je Gospodina opisala djevojčica iz Oklahome nakon što je čudesno preživjela strašnu prometnu nesreću 6. ožujka, kada je izbačena iz vozila i tom prilikom glavom udarila u zemlju, izvještava KWTV.

Kyla Roberts, 14, je govorila o svom iskustvu blizu smrti, a svjedoči da je vidjela, čula, čak i omirisala Isusa dok je bila u raju, nakon što se probudila iz kome koja je trajala mjesec dana u Sveučilišnom medicinskom centru u Oklahomi.

Dok je bila u krevetu, u komi, nakon operacije mozga, Kyla je rekla da se Isus pojavio i razgovarao s njom.

“Sjedila sam u Njegovom krilu, i ono je baš veliko,” rekla je Kyla KWTV reporteru dok je sjedila na svom bolničkom krevetu. “Rekao mi je da me voli, i da je On spreman da dođem kući, ali ne još uvijek.”

Kyla, koja je prošla kroz dvije hitne operacije mozga, je rekla da je također vidjela raj, ali da ga ne može u potpunosti opisati, sjećajući se samo da je bilo “vrlo svjetlo”.

Liječnici su nazvali Kylin oporavak od nesreće pravim čudom.


“Njezin mozak je poskočio tako jako unutar njezine glave, imala je prijelome lubanje na mjestu temporalnog režnja”, rekla je majka Stephanie Roberts. “Liječnici su nam rekli da je moraju odmah operirati, ili će umrijeti. Rekli su da će vjerojatno svakako umrijeti.”

Ovo nije prvi izvještaj o tome da se Isus ukazao osobama na rubu smrti kako bi ih spasio. Popis objavljenih vizija ljudi s iskustvom blizu smrti koji su vidjeli Isusa se nalazi na stranici near-death.com.