Naslovnica Video Društveni eksperimenti Majka je maltretirala kćerku koju je udomila: Gosti restorana to nisu mogli...

Majka je maltretirala kćerku koju je udomila: Gosti restorana to nisu mogli slušati pa su odlučili nešto poduzeti

Nekoliko trenutaka nakon što su ušli u restoran, drugi gosti nisu mogli, a da ne primijete kako se majka užasno ponaša prema udomljenoj Emmi, dok biološkog sina Xaviera tretira kao zlato.

Trenutno oko pola milijuna djece živi kod udomitelja, a više od 18.000 udomljene djece živi u Arizoni, državi koja ima najveći broj obitelji koje udomljavaju djecu.

Većina tih obitelji je divna i za ovu djecu ima samo najbolje namjere. Ali nažalost neke obitelji iskorištavaju sustav, uzimajući novac od države za brigu o toj djeci i koriste ga za sebe ili za svoju biološku djecu.

POGLEDAJTE: Djevojčica je rekla udomiteljima da samo želi obitelj; pogledajte predivan trenutak kada su ju posvojili

U videu ispod, obitelj sjedi na ručku u restoranu Shugar Bowl u Scottsdale, Arizona – majka Angleda, njezina udomljena kćerka Emma i biološki sin Xavier.

Snimka zaslona: YouTube

Nekoliko trenutaka nakon što su došli, drugi gosti nisu mogli, a da ne primijete kako se majka loše prema Emmi, dok Xaviera tretira kao zlato. Odbija dati Emmi ukusnu hranu koja je Xavieru dopuštena.

Kada ju je Emma počela moliti da dobije sladoledni kup, rekla joj je: “On je moj pravi sin, a ti si udomljeno dijete. Ja od vlade dobijem određenu svotu novca koju ne želim potrošiti na tebe.” Angela koja tvrdi da je njezin jedini posao da odgaja djecu , ide tako daleko da je Xavieru obečala da će dobiti iPad ako ne dopusti Emmi da dobije stvari koje želi. Čak joj je prijetila i da će je vratiti u dom ako ne poštuje njezina pravila.

POGLEDAJTE: 5-godišnjak nahranio beskućnika pa cijeli restoran ostavio u suzama

Hvala Bogu, ovo je društveni eksperiment pod nazivom: “Što biste vi učinili?”, a Angela, Emma i Xavier su glumci, Ali ostali gosti nisu glumci i ne znaju da su njihove reakcije snimljene skrivenim kamerama.

Pričekajte da vidite što se dogodilo na kraju, kada čovjek koji sjedi pored Emme čuje što joj govore.

NAJNOVIJI ČLANCI