Djevojka se brine za malenog magarca koji je ostao bez roditelja

Da naiđete na napuštenog štenića ili mačića, vrlo je vjerojatno da ćete ih uzeti i pokušati im pomoći. No, što ako naiđete na malenog magarca? Biste li i dalje pomogli.

17-godišnja Payton Dankworth je odmah skočila kada joj je prijateljica rekla da je našla bebu magarca, a njezina mama joj nije puštala da ju uzme sebi. Sada su Payton i magarčić nerazdvojni.

Payton kaže da je njezina prijateljica otkrila magarčića Jacka dok je jahala. Jackova se majka nije dobro brinula za njega tako da je bilo na rubu smrti. Peyton ga je odmah odlučila ponovno vratiti u život.

Nakon što ga je spasila, rekla je da je prva noć bila najteža jer se morala boriti s njim kako bi jeo i išao na toalet (kako bi bila sigurna da mu se organi ne gase). No ona nije odustala te je on s vremenom počeo jesti, ići na toalet te je dobio snagu kako bi ponovno mogao hodati.

Jack je postao trajni stanar u Peytoninom domu. On zaista smatra Peyton svojom mamom te ne voli biti udaljen od nje. Znajući to, Peyton kući dolazi tijekom odmora u školi kako bi se igrala s njim i hranila ga.

View this post on Instagram

I love sitting in mom’s lap and getting loved on!

A post shared by Jack Austin (@thelifeofjackkkk) on

Ako nije kraj Peyton, Jack se igra s obiteljskim psima. Zapravo, on po noći plače ako mora ići spavati, a psi nisu pokraj njega. Peyton često šeta svoja dva psa i Jacka te ih voza u automobilu jer vole provoditi vrijeme zajedno.

View this post on Instagram

6 months!!!!! 🤪🤪🤪

A post shared by Jack Austin (@thelifeofjackkkk) on

Peyton je jako inspirirao događaj s Jackom te je odlučila započeti karijeru brige za životinje.