Djevojka objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje su joj ubacili drogu
Foto: Facebook

Svojom snimkom želi upozoriti mlade koji odlaze na taj festival!

Loren Collins (22) je uvjerena da joj je muškarac, koji ju je na muzičkom festivalu “Festival Republic” u engleskom Leedsu pitao za upaljač da upali cigaretu, ubacio drogu u piće.

Odlučila je progovoriti o svom iskustvu kako bi upozorila sve koji ovog vikenda idu na taj popularni festival. Ova mlada Britanka je objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje je, prema njenim riječima, ubačena droga. Kaže da je zamalo umrla. Uhvatio ju je napad povraćanja, grčeva i gušenja.

To se dogodilo na festivalu na kojem je bila prošle godine. Sada želi upozoriti sve da paze na svoja pića i čuvaju svoje prijatelje.

Loreninu agoniju je snimio je njen zaručnik, a sada suprug Adam (25).

“Stajala sam pored toaleta i čekala zaručnika da izađe. Odjednom me jedan muškarac pitao imam li upaljač. Krenula sam ga potražiti u torbi i to je jedini trenutak kad sam svoje piće izgubila iz vida. Sljedeće čega se sjećam je buđenje u 6 sati idućeg jutra. Nisam se sjećala ničega što se u međuvremenu dogodilo”, ispričala je.

Kada je popila piće, odmah joj je pozlilo. Dvaput se onesvjestila, a Adam je uz pomoć poznavanja prve pomoći spriječio da se uguši u vlastitoj povraćotini.

https://www.facebook.com/LorenFroggatt/videos/10213480396060933/