NaslovnicaVijestiDjevojka objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje su joj ubacili...

Djevojka objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje su joj ubacili drogu

Svojom snimkom želi upozoriti mlade koji odlaze na taj festival!

Loren Collins (22) je uvjerena da joj je muškarac, koji ju je na muzičkom festivalu “Festival Republic” u engleskom Leedsu pitao za upaljač da upali cigaretu, ubacio drogu u piće.

Odlučila je progovoriti o svom iskustvu kako bi upozorila sve koji ovog vikenda idu na taj popularni festival. Ova mlada Britanka je objavila šokantnu snimku nakon konzumiranja pića u koje je, prema njenim riječima, ubačena droga. Kaže da je zamalo umrla. Uhvatio ju je napad povraćanja, grčeva i gušenja.

To se dogodilo na festivalu na kojem je bila prošle godine. Sada želi upozoriti sve da paze na svoja pića i čuvaju svoje prijatelje.

Loreninu agoniju je snimio je njen zaručnik, a sada suprug Adam (25).

“Stajala sam pored toaleta i čekala zaručnika da izađe. Odjednom me jedan muškarac pitao imam li upaljač. Krenula sam ga potražiti u torbi i to je jedini trenutak kad sam svoje piće izgubila iz vida. Sljedeće čega se sjećam je buđenje u 6 sati idućeg jutra. Nisam se sjećala ničega što se u međuvremenu dogodilo”, ispričala je.

Kada je popila piće, odmah joj je pozlilo. Dvaput se onesvjestila, a Adam je uz pomoć poznavanja prve pomoći spriječio da se uguši u vlastitoj povraćotini.

https://www.facebook.com/LorenFroggatt/videos/10213480396060933/

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE