NaslovnicaVijestiMajka objavila fotografiju preminule kćerke kao upozorenje: 'Želimo drugoj djeci pokazati što...

Majka objavila fotografiju preminule kćerke kao upozorenje: ‘Želimo drugoj djeci pokazati što im se može dogoditi od samo jedne tablete’

Očajna majka 15-godišnje djevojke koja je umrla nakon što je uzela tabletu ecstasyja, objavila je fotografiju svoje kćeri u njezinim posljednjim trenucima u bolničkom krevetu kako bi upozorila ostale roditelja o opasnosti te raširene droge, piše Daily Mail.

Shakira Pellow onesvijestila se u petak navečer i umrla idućeg jutra nakon što je navodno uzela drogu Duplo.

Majka Rita Hole i njezin partner Lee Butcher uz objavljenu sliku su napisali: ‘Ovo je najužasnija fotografija na svijetu i dugo smo razmišljali da li da ju objavimo ili ne. Međutim, želimo drugim tinejdžerima i njihovim roditeljima pokazati što se može dogoditi od samo jedne tablete. Naša Shakira se nikada neće vratiti kući. To je bio njezin život i sad ga nema više. To bi vrlo lako mogao biti i netko od vas. Te droge nisu zabava! One ubijaju ljude! Apeliramo na sve koji posjeduju takve tablete da obavijeste policiju od koga su ih nabavili. To nije cinkanje već spašavanje života. Ako uspijemo spasiti i samo jedan život, puno smo napravili.’

Osim Shakire koja je bila u najtežem stanju, u bolnici je završilo još troje tinejdžera. U međuvremenu je uhićen jedan 17-godišnjak radi sumnje u raspačavanje droge.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=242068276519215&set=a.100814247311286.1073741828.100021481321087&type=3

Shakira Pellow iz Cambornea u Engleskoj kobnog dana našla se s prijateljima u obližnjem parku. Nakon što je uzela tabletu ecstasyja, počela je osjećati euforiju no ubrzo joj je pozlilo. Nakon nekog vremena pozvana je hitna pomoć koja ju je onesviještenu prevezla u bolnicu.

Pročitajte cijeli članak >>

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE