Djevojku su na plaži zaskočila dva muškarca: Nije ni slutila tko će joj spasiti život!

djevojku zaskočila dva muškarca
Snimka zaslona: YouTube

Studiranje je možda najbolji posao na svijetu, jer dok smijete jesti ramene rezance svaki dan bez grižnje savjesti, možete i putovati oko svijeta bez da se morate brinuti o radnom vremenu i satima.

Georgia Bradley, 25-godišnja studentica sa sveučilišta u Plymouthu, iskoristila je svoje studentske privilegije i odlučila da joj je prijeko potrebno malo sunca i valova za vrijeme nadolazećih praznika.

Georgija je bila na odmoru u Grčkoj kada je odlučila napustiti svoj udoban apartman kako bi se prošetala plažom u Kreti, gdje je i odsjedala.

Nevolja se može dogoditi čak i u raju, a ovo je Georgiji postalo kristalno jasno kada su joj na osamljenoj plaži prišla dvojica muškaraca. Prisjeća se da su ju pitali da im se pridruži na piću, ali joj nešto nije bilo u redu u vezi njih, nije se osjećala sigurno niti je od njih dobivala osjećaj prijateljstva.

Kada ih je odbila muškarci su postali agresivni, a jedan ju je zgrabio za ruku. Činilo se da Georgija proživljava svoju najgoru noćnu moru, a u blizini nije bilo nikoga tko bi joj pomogao.

Čudesno se ni od kuda pojavio pas i skočio između nje i muškaraca. Tada je pas počeo bijesno lajati, a oči muškaraca su odražavale strah jer su vrlo brzo shvatili da lajanje psa privlači na njih neželjenu pažnju. Tada su ta dvojica muškaraca pobjegla.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ovo je Georgiji dalo savršeno priliku da otrči u suprotnom smjeru gdje je mogla zadobiti nekakvu pomoć. Sjeća se da ju je preplavio osjećaj olakšanja kada je napokon pronašla put do svog apartmana.

Kada je bila u sigurnosti svoga apartmana, primijetila je da ju je pas pratio skroz do tamo. Tada je pomazila psa i zahvalila mu:

„Spasila me je. Sigurno je primijetila da nešto nije bilo u redu… Odmah smo se povezale.“

Ta je veza bila tako snažna da je, kada je bilo vrijeme da se Georgia vrati kući u Englesku, pas trčao za njezinim autom dok se ona s prijateljima vozila prema aerodromu. Bilo je to kao da je napuštala jako dobrog prijatelja.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Kada je stigla natrag u Englesku, Georgija se nije mogla riješiti tog osjećaja te je odlučila da njezin život ne bi bio potpun bez tog psa da ju svaki dan čuva. Tako je Georgija otišla natrag na Kretu da vidi može li ponovno pronaći tog psa lutalicu.

Pronašla ga je vrlo brzo te je ostala vjerna svojoj riječi tako što je službeno posvojila svoju spasiteljicu i ponijela ju kući natrag u Englesku. Pas, kojeg je nazala Pepper, možda će uistinu nastaviti donositi sreću Georgiji.

Priče o ljubimcima, koji su činili herojska djela za svoje vlasnike, česte su, ali ovo je uistinu predivna priča o psu lutalici koji je spasio život potpune strankinje koja je uzvratila uslugu tom psu tako što ga je posvojila. Želimo Georgiji i Pepper mnogo sretnih godina punih prijateljstva i zajedništva.

Reci što misliš