Anonimni dobročinitelj je pomogao obitelji nakon nesreće – nije ni slutio što će dobiti

Anonimni dobročinitelj je pomogao obitelji nakon što je jedan njihov član doživio nesreću. Nije ni slutio što će dobiti za Božić.

Božić je vrijeme darivanja, no jedna obitelj iz Idaha nije očekivala da će dobiti tako velikodušan dar.

Brad i Erica zaljubljeni su par. Sve im je išlo po planu. Započeli su obitelj te su potpuno sami radili na izgradnji svog obiteljskog doma. No tada se dogodila nesreća.

Dok je Bar radio na kući, poskliznu se i slomio nogu. Odmah je prevezen u bolnicu. Na žalost, njegova ozljeda se pogoršala. Dobio je infekciju zbog koje je gotovo preminuo.

Liječnici su mu uspjeli spasiti život, ali je cijena bila visoka – morali su mu amputirati nogu. No, problemi tu nisu stali. Brad je trebao zamijeniti oba kuka. Još uvijek čeka operaciju drugog kuka.

Njegova ozljeda i medicinski problemi su značili da će izgubiti posao. Do nesreće bio je jedini čak četveročlane obitelji koji je radio.

Dok se Brad oporavljao, Erica je nastojala zarađivati kako bi prehranila svog muža i dvoje djece. No, njezin posao vozačice školskog autobusa nije bio isplativ.

Njihovi su se računi gomilali. Došlo je do toga da su se morali preseliti u malenu sobu u garaži jednih svojih prijatelja. Činilo se da im se situacija neće popraviti. No, čudo se dogodilo.

East Idaho televizija i jedan anonimni dobročinitelj posjetili su domove obitelji kojima je bilo najteže.

Ove su se godine pojavili u Ericinom i Bradovom „sklepanom” domu. Erica je počela plakati kada je vidjela tko im je došao u goste.

Kada su otvorili poklon tajnog dobročinitelja vidjeli su da su dobili 50 000 dolara kako bi dovršili svoj dom, a ujedno će svi medicinski troškovi biti plaćeni.

VIDI OVO: Ljudi koji čine dobra djela su zdraviji, sretniji i duže žive

Brad je inače optimistična osoba, ali ni on nije očekivao takvu velikodušnost.

„Čak i kada mi bude jako teško, on uvijek kaže da trebamo ići dan po dan i da će sve biti u redu”, rekla je Erica.

Obitelj ima još mnogo toga teškog pred sobom, ali će uskoro moći dovršiti svoj dom te će Brad dobiti potrebnu operaciju. Nagodinu će možda moći i naći posao.

Jako je lijepo vidjeti kada netko nesebično dijeli svoje bogatstvo s drugima bez ikakve želje za hvalom i publicitetom.

Da barem svaka bogata osoba uzme od sebe i da onima u potrebi – za mnoge bi svijet postao puno bolje mjesto.