Doktori su beskućniku spasili život, a zatim učinili nešto predivno

Doktori su beskućniku operacijom spasili život, a zatim su učinili predivnu stvar tako što ga nisu ostavili takvog, nego su mu osigurali dom.

Prije godinu dana Mack Simmons ostao je bez posla i na kraju se suočio s beskućništvom sa svojim sinom Johnom.

Kada je imao 17 godina Mack je donirao bubreg svojoj teško bolesnoj sestri Taniti. Nažalost, Tanita je preminula nekoliko godina kasnije, a onda je Mack doživio zatajenje bubrega. Ipak, radio je sve dok od boli više nije mogao izdržati.

“Nekad bih došao na posao i jednostavno bih morao prestati raditi, jer sam bio u tolikoj boli”, rekao je.

Zdravstveno stanje mu se pogoršalo

Mack ubrzo više nije mogao hodati i morao je napustiti posao, zbog čega se njegova financijska situacija pogoršala. Jedino na što je Mack mogao računati bila je podrška sina.

“Rekao je: ‘Tata, ako ćeš biti beskućnik, ja ću biti beskućnik zajedno s tobom’. Rekao sam: ‘Čovječe, dobro sam te odgojio’.”

VIDI OVO: Nepoznati dobročinitelj okupio beskućnike u Rijeci i svima platio ručak

Umjesto da žive na ulici, otac i sin su skupili novac kako bi se preselili iz Washingtona u Pittsburgh. Mack je iznenada završio na odjelu hitne medicine u bolnici UPMC McKeesport. Tamo su liječnici otkrili blokadu aorte koja je zahtijevala kirurški zahvat. Na Mackovo čuđenje, liječnici su ga uvjeravali da će nakon operacije ponovno moći hodati!

Zdravstveno stanje mu se pogoršalo
Snimka zaslona: YouTube/Good Morning America

Doktori su ga operirali … a zatim učinili još nešto predivno

Carol Madia, članica Mackovog tima za njegu u UPMC McKeesportu, rekla je da, kada su saznali za njegovu životnu situaciju, znali su da mu moraju pomoći da stane na noge – doslovno i figurativno!

“Nakon njegove velike operacije, preko socijalnih radnika smo saznali da je suočen s mogućom situacijom beskućnika. Njegova životna situacija nije bila baš dobra”, rekla je.

VIDI OVO: OVO SU PRAVI HEROJI: Doktori odmaraju nakon operacije tumora na mozgu koja je trajala 32 sata

John i Mack dobili su privremeni smještaj nakon što je Mack pušten iz bolnice, a tada su ocu i sinu osigurali stalni dom! Mack i John kažu da je rad bolnice bio veliki blagoslov koji im je promijenio živote.

“Prošle godine nikada ne bih pomislio da će se to dogoditi”, rekao je sin John. “Živjeti u novom domu je nevjerojatno, neću lagati.”

Vrlo zahvalan Mack dodao je: “Moći ponovno hodati, jer prošle godine nisam mogao hodati u ovo doba, to je uistinu blagoslov.”