pedofilija hollywood
Foto: Pixabay

Dokumentarac koji prikazuje navodno postojanje pedofilskog lanca u Hollywoodu pogledan je više od 3 milijuna puta nakon što su ga njegovi tvorci emitirali besplatno.

Open secret (Otvorena tajna) koji razjašnjava brutalnost zlostavljanja djece u filmskoj industriji, objavljen je na internetu nakon što su dvije godine film odbijali objaviti distributeri i razni holivudski moćnici, piše Independent.

Označen kao “film kojeg Hollywood ne želi da vidite”, dokumentarac se fokusiran na navodno zlostavljanje mladih dječaka i tinejdžera koji žele raditi u filmskoj industriji.

Dječacima daju drogu i alkohol pa se redaju na njima

Redateljica Amy Berg, koja je osvojila Oscara za film “Deliver Us From Evil” o zlostavljanju djece u katoličkoj Crkvi, navodno je došla do informacija o postajanju navodne grupe pedofila u Hollywoodu, koja uključuje menadžere, agente, PR-ovce i same režisere i redatelje.

U filmu otkriva razuzdane zabave na kojima ti muškarci dječacima daju alkohol i drogu s kojima ih mame na seks, a potom se na njima redaju i izmjenjuju ju ih poput robe, piše Express.hr.

Cijeli film možete pogledati ovdje.