NaslovnicaVideoDostavljač je primijetio dijete u opasnosti, brzo mu je potrčao u pomoć

Dostavljač je primijetio dijete u opasnosti, brzo mu je potrčao u pomoć

Dostavljač koji je ostavio teški paket na trijemu obiteljske kuće je primijetio da je dijete u opasnosti. Odmah mu je priskočio u pomoć.

4-godišnji Max Pratt voli pomagati svojoj mami. Jedan od njegovih najdražih poslova je unošenje paketa koji su dostavljeni na kućni prag. 

No kada je obitelj naručila mrežu za ležanje, maleni dječak je bio daleko nadmašen kutijom od 45 kilograma. 

Maxova je mama bila na katu kuće s Maxovom 2-godišnjom sestrom kada je dostavljač Marco Angel ostavio teški paket na njihovom trijemu. Pozvonio je na vrata i krenuo natrag prema svom vozilu. 

U međuvremenu je Max odlučio unijeti taj veliki paket, kao što inače radi s malim paketima. No, on nije računao na to da je kutija mnogo teža i veća od njega. Okrenuo se kako bi uvukao paket, no paket je pao i poklopio malenog dječaka. 

VIDI OVO: Dijete je prišlo dostavljaču pizze, začudio se kada je vidio što želi

Dostavljao je potrčao kako bi pomogao dječaku

Max je odmah počeo vikati za pomoć, a tada ga je dostavljač spasio. Čim je čuo povike Marco je ostavio sve što je radio te je potrčao kako bi pomogao dječaku. 

Vrata su zaustavila paket tako da nije potpuno poklopio dječaka, ali je nastavio kliziti prema njemu, a dječak nije mogao izdržati tu težinu. Da dostavljač nije tako brzo reagirao, kutija bi potpuno poklopila dječaka. 

No, dostavljač je uspio doći na vrijeme, uhvatiti paket i spasiti dječaka od ozljede! 

Potvrdio je da je Max u redu, a nekoliko trenutaka kasnije je izašla i dječakova majka. 

Od tog događaja Maxovi roditelji su ga upozorili da ne smije sam otvarati vrata niti pomicati velike pakete bez pomoći. Jako su zahvalni Marcu koji je spasio njihovog sina od ozljede. 

„Nije čak ni gledao promet na ulici kada je počeo trčati“, rekao je Maxov tata, „Čuo je povike u pomoć i odmah je krenuo.“ 

Marco je u svemu tome ostao vrlo skroman. Rekao je: „Zamislio sam da su moji sinovi u takvoj situaciji te sam se odmah prebacio u zaštitnički ‘mode.’“ 

Maxovi roditelji će mu zauvijek biti zahvalni te ga nazivaju njihovim „anđelom.“ Zasigurno ga je Bog tamo stavio kako bi spasio Maxa od ozljede! 

„Pazite da ne prezrete ni jednoga od ovih najmanjih jer, kažem vam, anđeli njihovi na nebu uvijek gledaju lice Oca mojega, koji je na nebesima“ (Matej 18,10). 

NAJNOVIJE