Dragi očevi, nemojte čekati da vam ona kaže što da učinite, sami djelujte

Ona vas treba sada. Ona vas treba od trena kada se probudila do trena kada legne u krevet.

Dragi očevi, nemojte čekati da vam ona kaže što da učinite
Foto: Facebook

Dragi očevi,

Nemojte čekati. Nemojte čekati da vam ona kaže što da učinite. Nemojte čekati dok se suđe ne nakupi. Nemojte čekati dok djeca je postanu toliko glasna da ne možete razmišljati.

OGLAS

Nemojte čekati dok ona ne počne izgledati iscrpljeno. Nemojte čekati dok ne postane ljuta. Nemojte čekati do poslije vremena za večeru, a kada djeca još nisu jela. Nemojte čekati nakon što je prošlo vrijeme za kupanje. Nemojte čekati dok ona ne počne vikati kao luđak.

VIDI OVO: Dragi muževi: Nemojte se čuditi što vam brakovi ne funkcioniraju ako ne radite OVO

Ona vas treba sada. Ona vas treba od trena kada se probudila do trena kada legne u krevet. Ona je trebala da pripomognete čim ste došli kući. Ona vas najviše treba kada kaže da će nešto sama učiniti.

Ona je umorna. Ona je preplavljena svime. Ona sama upravlja ovim brodom dok vi čekate da vam kaže što da radite. Ona se nada da jednog dana nećete čekati njezine upute, nego da ćete sami učiniti što je potrebno.

Djeca trebaju jesti, djecu treba okupati, djeca prave nered. Djeca su glasna, djeca su nestašna, djecu treba obući. Djeca imaju zadaću, dogovore za igru, treninge i još mnogo toga.

OGLAS

VIDI OVO: Drage žene, vaš vam muž to neće reći, no on vas treba najviše zbog ovoga!

Sami djelujte.  Kada vas pita za pomoć ona je već preplavljena svime. Nemojte čekati.

Od:

Svih majki svugdje.

Izvor: Stop Yellin Please

OGLAS