Naslovnica Svjedočanstva Lijepe priče Dvije sestre rodile sinove u samo 90 minuta razlike

Dvije sestre rodile sinove u samo 90 minuta razlike

Sestre su često najbolji prijatelji od rođenja, posebice kada su slične dobi. Zamislite onda da sve radite sa svojom sestrom, uključujući i rađanje! Dvije sestre iz Minnesote su imale priliku podijeliti to predivno iskustvo kada su rodile svoje sinove u povezanim bolničkim sobama i to sa samo 90 minuta razlike. 

Nedugo nakon što je počela pandemija, Ashley Carruth je saznala da su ona i njezina sestra, Brittany Schille, trudne i da su im termini u razlici od samo nekoliko dana. Bio je to pravi blagoslov za obje. Brittany je rekla da, kada su ona i Ashley bile male, su se pretvarale da su mame svojim lutkama. 

„Željele smo zajedno biti majke i to nam se ostvarilo“, rekla je. 

Sestre su provjeravale jedna drugu tijekom trudnoće

Budući da žive samo 20 minuta jedna od druge, sestre su provjeravale jedna drugu tijekom trudnoće. Bile su tu jedna za drugu tijekom cijelih 9 mjeseci trudnoće za vrijeme pandemije. 

Kada su Ashley počeli trudovi morala se pomiriti s time da njezina sestra neće moći biti s njom, ali je tada dobila poziv od nje. Brittany je dolazila u bolnicu, bilo je jasno da njezin sin nije htio biti izostavljen. 

VIDI OVO: Dvije sestre koje je razdvojio rat ponovno su se srele nakon 78 godina

Bolničko je osoblje stavilo sestre u susjedne sobe. Imale su istog liječnika i mnogo zajedničkih medicinskih sestara. 

Nakon poroda su se srele i fotografirale

Ashleyn sin, Cassius, rođen je prvi, a nakon samo 90 minuta je Brittany rodila Zandera. Nakon poroda je osoblje pustilo sestrama da vide jedna drugu. 

Being pregnant during a pandemic doesn't seem like a lot of fun, but it's probably a little better when your sister's…

Posted by Only Good News Daily on Sunday, January 3, 2021

„Pogledale smo se i počele plakati. Devet smo se mjeseci pripremale bez znanja hoćemo li moći biti zajedno u trenutku poroda zbog pandemije. No, ispalo je predivno. Bilo je to jako utješno i nevjerojatno.“ 

„Bolje je dvojici nego jednome, jer imaju bolju plaću za svoj trud. Padne li jedan, drugi će ga podići; a teško jednomu! Ako padne, nema nikoga da ga podigne. Pa ako se i spava udvoje, toplije je; a kako će se samac zagrijati?“ (Propovjednik 4,9-11). 

NAJNOVIJI ČLANCI