NaslovnicaVijestiSvijetEnglez promijenio spol, sada živi sa svojom suprugom kao žena

Englez promijenio spol, sada živi sa svojom suprugom kao žena

Englez Ian Hawkes (55) je 2014. godine promijenio spol te promijenio ime u SueZie. Nakon promjene spola ostao je sa svojom suprugom Cheryl Palmer (58) te sada žive zajedno kao dvije žene. Zajedno imaju sina Jaisona.

Ian Hawkes je Cheryl Palmer upoznao online. Ostavio je svoj rodni grad Swindon i propali brak te je otišao živjeti na Floridu s Cheryl koja je tada bila samohrana majka.

Vjenčali su se 2000. godine i nakon nekoliko mjeseci dobili su sina. Ian i dalje nije bio zadovoljan.

Priznao je svojoj supruzi da se još od svoje pete godine osjeća kao žena. Ponekad je potajno nosio štikle, šminkao se i spavao u ženskom donjem rublju. Kada je navršio 50 godina, Ian se našao na prekretnici. Počeo je piti hormone i nositi žensku odjeću.

PROČITAJTE: Beogradski kirurg koji se specijalizirao za promjene spola iznio šokantne detalje o muškarcima koji su to učinili

– U početku sam se bojala reakcije svoje djece, što će ona misliti. Što će misliti njihovi prijatelji. A onda sam u očima svojeg supruga počela primjećivati stvari koje prije nisam vidjela. Vidjela sam tugu u njegovim očima – kaže Cheryl.

Foto: Facebook

Dodaje kako se malo bojala operacije promjene spola jer nije htjela izgubiti SueZie.

– Nakon operacije stavila sam ruke između nogu. Bila sam jako sretna kada sam shvatila da penisa više nema – kaže SueZie. Dodaje kako joj je povratak na posao poslije operacije bio pomalo stresan.

– Neki su mislili da je sve to bila šala i kad sam se vratila na posao jasno im se na licu vidjela njihova reakcije – kaže SueZie. No dodaje kako joj je najvažnije da su ona i Cheryl ostale u vezi.

– I dalje nam je jako lijepo, a seksualni život nam nikada nije bio bolji – kažu. Vjenčale su se ponovo kao dvije žene. Na medenom mjesecu su bile u Las Vegasu. Njihov sin Jaison koji danas ima 17 godina i podržava njihovu vezu, prenose 24sata.

NAJNOVIJE