Naslovnica Novosti Svijet Jezive fotografije dječaka koji je stradao zbog bolesnog izazova

Jezive fotografije dječaka koji je stradao zbog bolesnog izazova

Na Facebooku su se pojavile jezive fotografije dječaka koji je stradao nakon bolesnog izazova polijevanja kipućom vodom.

Novi suludi internet izazov pojavio se u Americi, a tinejdžeri se snimaju kako se polijevaju i piju kipuću vodu!

Angela Guth iz Kentuckyja uhićena je nakon što nije nazvala hitnu pomoć 11-godišnjem dječaku kojeg je njezin sin polio vrelom vodom.

Foto: Facebook

Teško ozljeđeni dječak Billy Oliver u izjavi policiji kaže da je spavao kod svog prijatelja kada je zbog “internet izazova vrela voda” teško ozljeđen.

Zadobio je teške opekotine drugog i trećeg stupnja, a njegova majka Patricia Oliver podijelila je na svom Facebook profilu fotografije sprženog vrata i leđa svog sina te upozorila roditelje na viralni trend koji može biti poguban.

Prošlog tjedna 15-godišnji tinejdžer u saveznoj američkoj državi Indiani zadobio je opekotine drugog stupnja po licu i tijelu nakon što su ga prijatelji polili vrelom vodom dok je spavao u pokušaju da dovrše “izazov vrele vode”.

Foto: Facebook

I 11-godišnja djevojčica u New Yorku zadobila je prošlog ljeta opekotine lica i grudi nakon što su je prijatelji zbog izazova polili kipućom vodom.

Djevojčica od 12 godina koja je prolila vodu na nju, optužena je za zločin. Na Floridi je ovaj izazov ubio djevojčicu (8) nakon što je kroz slamku pokušala piti kipuću vodu.

NAJNOVIJI ČLANCI