Naslovnica Video Fotografirao se svaki dan, a nakon 10 godina je sve spojio u...

Fotografirao se svaki dan, a nakon 10 godina je sve spojio u jednu snimku

Tinejdžer se je fotografirao svaki dan proteklih 10 godina te je u konačnici sve fotografije spojio u jednu snimku. Nevjerojatno je vidjeti njegov rast i razvoj tijekom jednog cijelog desetljeća. 

Ponekad nas zaista može iznenaditi koliko se osoba promijenila tijekom samo jedne godine, a kada je riječ o deset godina, promjene mogu biti zaista zapanjujuće. 

14-godišnji Niall Gray je prije deset godina odlučio početi bilježiti svoje promjene. Fotografirao se je baš svaki dan dok nije napunio 24 godine. 

Prvo se je samo igrao s kamerom na laptopu, ali mu je fotografiranje preraslo u rutinu. Nakon 10 godina objavio je snimku svoje „transformacije“. 

Od jedne fotografije do druge, prvo nema većih promjena; mijenja se možda izraz lice, odjeća, frizura ili pozadina. Niall je rekao da se vidi razlika u kvaliteti fotografija nakon što je kupio bolju kameru. Čak je rekao da je morao istjerati prijatelje s nekoliko fotografija.

VIDI OVO: Stariji par je svake godine pravio istu fotografiju, posljednja će vas rasplakati 

No, kako snimka napreduje, počinju se javljati promjene u obliku njegova lica, modi koju prati, a nakon toga i u stavu. Vidi se njegov prelazak iz tinejdžera u mladu odraslu osobu. 

Njegove nam fotografije šalju jasnu poruku: cijenite osobe oko vas i ne podcjenjujte ničiju sposobnost rasta. 

„(…) da vam je odložiti prijašnje ponašanje, starog čovjeka, koga varave požude vode u propast, a obnavljati se duhom svoje pameti i obući novog čovjeka, po Bogu stvorena u pravednosti i svetosti istine“ (Efežanima 4,22-24). 

NAJNOVIJI ČLANCI