Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Fotografkinja je uočila malog beskućnika te odlučila podijeliti njegovu priču

Fotografkinja je uočila malog beskućnika te odlučila podijeliti njegovu priču

Njegova priča dirnula je mnoge ljude!

Rommel je fotografkinji ispričao da su se njegovi roditelji rastali i kako je morao odustati od škole u drugom razredu.

Djeca koja nemaju dom i spavaju na ulicama su nažalost sve više prisutna, no malo tko to primijeti u svom užurbanom načinu života. Fotografkinja Maria Kabs uočila je malog Rommela koji živi na ulicama grada Quezona na Filipinima i odlučila ga je pofotkati i podijeliti njegovu priču.

Iako je Rommel beskućnik, pronašao je način kako da donese veselje u svoj život. Udomio je malo štene koje je također bilo napušteno i živjelo na ulici.

VIDI OVO: Beskućnik se ujedino s psom kojeg je izgubio, a njihov susret će vas rasplakati

Rommel nije imao puno za ponuditi ovoj malenoj njuškici osim ljubavi. A to je bilo točno ono što je štenetu bilo potrebno. Ovaj preslatki par je sretan unatoč svim nevoljama i preprekama koje imaju.

Rommel je fotografkinji ispričao da su se njegovi roditelji rastali i kako je morao odustati od škole u drugom razredu. On ima sada 12 godina, već dvije godine je na cesti i mora moliti za novac kako bi mogao preživjeti.

Njegova sestra ima 20 godina, živi u drugome gradu i radi u tvornici i ne može se brinuti za Rommela, a on je posjećuje kada uspije sakupiti novac za kartu. Dječak je rekao da bi volio ići natrag u školu i da bi se volio igrati sa svojim vršnjacima.

VIDI OVO: Bio je beskućnik, prosio je za hranu i dobivao batine – jedan susret je sve promijenio

Psa kojeg je udomio je nazvao Badgi i on mu je najbolji prijatelj. Rommel uživa u svakome danu s Badgijem, uči ga razne trikove i griju se zajedno po noći.

Iako se Rommel bori za opstanak, uz psa je naučio kako se brinuti za druge i biti empatičan. Rommel i Badgi su sretni što imaju jedno drugo, a nadamo se da će uskoro imati i topao dom.

Ova priča dirnula je mnoge ljude i osnovan je fond za njih dvoje kako bi im se osigurao sretniji i bolji život, piše Index.

NAJNOVIJI ČLANCI