Francuska novim zakonom otvara put pedofiliji
Foto: Pixabay

Francuska otvara put pedofiliji, a novim zakonom planira spustiti dobnu granicu za seksualni odnos s djecom s 15 na 13 godina.

Uslijed pritiska razno-raznih međunarodnih organizacija koje u ovom trenutku masovno ljude potiču na mir, ljubav i toleranciju prema apsolutnom grijehu, grijeh se naravno toliko rasplamsao da je nemoguće to zaustaviti.

Nakon što su se svi plaćeni znanstvenici, liječnici i psihijatri svijeta ujedinili kako bi uništili tradicionalnu kršćansku obitelj, probudili su se tu mnogi izopačenici koji sada zahtijevaju svoja prava. Od pedofila do zoofila!

Naime, nakon što je prošle godine viši zemaljski sud u katoličkoj Bavarskoj donio odluku u kojoj je 11-godišnjoj djevojčici dopušteno udati se za 44-godišnjaka i nakon što su tom presudom otvorili vrata pedofiliji te bacili  u vodu sva civilizacijska, europska, pravna dostignuća koja su mukotrpno izborena tijekom desetljeća, put pedofiliji otvorila je i Francuska koja novim zakonom planira spustiti dobnu granicu za spolni odnos s djecom s 15 na 13 godina.

Sud u Francuskoj tako je nedavno 30-godišnjeg muškarca oslobodio optužbe za silovanje 11-godišnje djevojčice jer je ona pristala na odnos. Vidjevši potrebu za smanjenjem dobne granice za spolni odnos, Francuska je najavila novi zakon koji će to omogućiti.

Naime, i Francuska suočena s raširenim šerijatom u svojoj državi koji omogućava pedofiliju, svoje zakone prilagođava tim nastojanjima i to je jednostavno zastrašujuće!

Trgovina dječjim seksualnim robljem, dječji bordeli, pedofilske stranke i lobiji u europskom parlamentu, pedofilski nastrojena školska literatura, namjerna i promišljena seksualizacija djece kroz moderno školstvo i književnost, djeca koja u vrtiću uče o spolnim i izopačenim odnosima – sve je to zastrašujuća stvarnost Europe koja se sada i legalizira malim koracima kroz nove zakone nove Europe… »Dnevno.hr