demonsko opsjednuće

Voditelj televizijske emisije ”The 700 club” primio je pismo od gledateljice Michele, koja ga je pitala vrlo zanimljivo pitanje o demonskom opsjednuću.

”Gledala sam horor na preporuku drugih. Bio je vrlo čudan i užasno jeziv. I nakon toga, prošle nedjelje, doživjela sam nesreću dok sam odlazila iz crkve”, napisala je Michele.

”Je li gledanje tog filma prouzrokovalo prokletstvo, i je li Božja zaštita maknuta od mene? Jesam li ražalostila Svetoga Duha gledajući tako nešto?”

Pat Robertson, poznati tv evangelizator i utemeljitelj kršćanske televizijske kuće CBN, joj je odgovorio na sljedeći način: ”Prije nekoliko godina čuo sam o tinejdžerici opsjednutoj demonima, koje su neki pokušali istjerati iz nje. I znate li što je demon rekao? ‘Imam dopuštenje.’, rekao je Robertson.

”A dopuštenje mu je dano kada je ovo dijete otišlo gledati neprimjereni film, ili što god to bilo, te je tako dopustila tim stvarima da dođu u nju.”

”Ne mislim da si ti opsjednuta demonom. Ne mislim da ti se bilo što loše dogodilo. Ali svejedno, objavi pobjednu i prizovi krv Isusa Krista u svoj život”, rekao je Robertson.

Ovo nije prvi puta da je Pat Robertson iznio svoje mišljenje u vezi demonskog opsjednuća određenom gledatelju, činio je to i ranije.


Ima li ovo ikakve veze s onim što nas uči Sveto pismo?