Gluhonijemi otac je pomoću znakova razgovarao sa svojom gluhom bebom, a ono što joj je poručio je raznježilo internet

Iako ova malena beba ima jako dug put pred sobom, jasno je da ulazi u obitelj punu ljubavi i potpore.

Gluhonijemi otac razgovara sa svojom gluhom bebom znakovnim jezikom
Snimka zaslona: Facebook

Predivan trenutak je zabilježen kamerom – gluhonijemi otac je razgovarao sa svojom gluhom bebom znakovnim jezikom.

Beba Arrow je rođena u 25 tjednu. Ova predivna beba je pravo čudo. Njezini su se roditelji borili s neplodnosti, a Bog je odgovorio na njihove molitve te im je dao predivnu djevojčicu. Unatoč njezinog preranog rođenja, Arrow je bila prava ratnica te se odlično držala na intenzivnoj njezi.

Nedavno je Arrow potvrđena kao gluha. No, na svu sreću, ona ulazi u dom u kojem se već priča znakovnim jezikom budući da je i njezin otac gluh.

Inače bi bio problem za dijete da ulazi u obitelj koja priča znakovima, ali za Arrow neće biti nikakvih poteškoća s time.

Samo pogledajte kako prima predivne komplimente od svog tate dok razgovara s njom znakovnim jezikom. On joj govori kako je predivna i kako su lijepe njezine zelene oči.

Također joj govori da je on „tata“ i da ju jako puno voli. Cijeli taj trenutak je snimljen kamerom te će vas jako raznježiti.

Jako je lijepo vidjeti kako Arrow neprestano gleda u svog tatu. Ona je tako očarana njegovim govorom. Iako ova malena beba ima jako dug put pred sobom, jasno je da ulazi u obitelj punu ljubavi i potpore.

It is never too early to start signing to your baby, even if she is a micropreemie. This deaf dad is signing to his deaf daughter, telling her who he is, and what a beautiful baby she is, with her bright green eyes. Watch baby Arrow’s eyes and how she’s attentively listening to daddy telling her how much he loves her. #whyisign #askmewhyisign #Repost @untimelyblessing with @get_repost・・・Daddy who is Deaf signing to Baby Arrow who recently passed the Deaf test. ASL is vital for Deaf babies & lucky for our little squish she was born Deaf into a home where ASL is the primary language. She won’t have the struggles to communicate within her own family as her Daddy did. Whyisign #preemie #micropreemie #nicu #nicubaby #deaf #asl #signlanguage #dadsofinstagram #dadsanddaughters #deafpride #deaffamilies #deafbaby #deafprofessionals #horsetrainerintraining #daddyslittlegirl #americansignlanguage

Gepostet von Whyisign am Dienstag, 15. Januar 2019

Svi se molimo za ovu bebicu dok provodi zadnje dane u bolnici. Arrow, ti to možeš!

Reci što misliš