Nakon što je izvršila abortus dogodilo se čudo!

Sva kina svijeta ovih dana pune se zbog novog filma Star Wars što je znakovito jer je ‘tamna sila’ posljednih nekoliko mjeseci napadala i Marka Hamilla poznatog glumca ovog fimskog serijala.

Hamill koji se u filmovima pojavljuje kao Luke Skywalker pokušao je u više navrata prisiliti svoju djevojku na abortirane svog sina Nathana kojeg je unatoč pokušaju abortusa dobio s modelom Maegan Chen.

Chen je već imala jedan abortus koji je izazvao velike traume u njezinom biću stoga nikako nije htjela abortirati.

No, kako svjedoči, poznati glumac ju je prisiljavao zajedno s njegovom obitelji koja je pod svaku cijenu u ovo adventsko vrijeme htjela abortirati svog sina i unuka.

Maegan se u početku borila s pritiscima nakon čega je popustila na nagovor te izvršila abortus tabletama.

Bila je shrvana. No, nakon što je abortus izvršila, otišla je na ultrazvuk koji je pokazao čudo. Beba je preživjela pokušaj abortusa i bila je potpuno zdrava.

Kad je doznala da je dijete živo Maegan je izašla u javnost s istinom i posvjedočila da je obitelj Hamill tjera da ubije svoje dijete.

Ovaj je javni skandal pomalo zataškan u masovnim medijima, a prije nekoliko dana djetešce na kojem je abortus neuspješno izveden je rođeno – kao malo božićno čudo koje svima treba posvjedočiti istinu o abortusu i majkama koje pod velikim pritiscima okoline nerijetko moraju ubiti svoje dijete – iako to njihovo srce ne želi.

Pogledajte malo čudo koje je Bog spasio od abortusa: