Supermodel Hailey Bieber, supruga Justina Biebera, kaže da joj je svrha života proslaviti Isusa

Isus je pravi život za mene!

Hailey Bieber svrha proslaviti Isusa
Foto: Instagram

Supermodel, televizijska ličnost i mladenka Haley Bieber, prijašnje znana kao Haley Baldwin, je otkrila da njezina prava svrha u životu nije promoviranje ljepote i mode, nego je odražavanje Isusa u svijetu.

Njezino svjedočanstvo je nedavno bilo u emisiji „Now With Natalie“, u kojoj stilistkinja Natalie Manuel Lee razgovara s poznatim licima koja su ujedno kršćani, o njihovoj vjeri, onome s čime se bore i o njihovoj životnoj svrsi.

U prvoj od šest epizoda se pojavila Hailey Bieber zajedno sa producentom Elliotom Rauschem i neuro-znanstvenicom Caroline Leaf. Bieber je bila glavni fokus epizode koja se usredotočila na identitet i usporedbu.

„Dolazila sam iz te nove generacije u kojoj je zapravo nova generacija djece u industriji“, rekla je Baldwin.

22-godišnjakinja je otkrila da je uvijek željela da ime Baldwin ostane u dobrom svijetlu te je zato izbjegavala nevolju i probleme. Njezin otac, Stephen Baldwin, je kršćanin koji je sada posvetio svoju glumačku karijeru stvaranju vjerskih sadržaja. A Bieber je jedno od najpoznatijih lica u modnom svijetu.

View this post on Instagram

It’s HERE. Coming SOON of my brand new show @nowwithnatalieshow on the @hillsongchannel !!! Due to the plight of humanity and where we are as a culture God used me to create a show about TRUE IDENTITY and TRUE PURPOSE! The Purpose of this show is to nullify, dismantle and pull back the veil to the counterfeits of identity and purpose currently being sold and consumed through popular culture. The counterfeit that is being sold is that what we do, what we consume, what relationships we have, how much money we have, our accolades ,etc define who we are. That is an absolute lie. This program breaks down these false narratives.. Our worth and value is not in things or our job title. It’s in who we are at our core. We are redeemed. We are accepted. We are complete in Christ. We are chosen. We are more than ENOUGH. We are FREE in Him. That’s OUR IDENTITY. As a generation we tend to focus on these “ things” and “accolades” that we miss why we are here. We glorify the POSITION more than the PURPOSE of the position! This program Peels back the facade that fame and success equates to happiness, but that being your authentic self is key to achieving a sense of purpose and that happiness. Come along with me on this JOURNEY to discovering TRUE IDENTITY AND TRUE PUROSE. I grabbed a few of my friends and unpacked these topics! Thank you! @haileybieber @tysonchandler @kellyrowland @jerrylorenzo @elainewelteroth @angelamanueldavis and MANY more!! SEASON PREMIERE is COMING SOON on @hillsongchannel !!! Thank you to the @hillsongchannel team for their OH SO HARD WORK and this opportunity to co labor together!! @bennyfield @darrenkitto @cazbamford !! The BEST TEAM!!🔥Couldn’t have done it without you guys. #nowwithnatalie

A post shared by @ nataliemanuellee on

„Ja vjerujem u skromnost, ali je velik dio mog posla tijelo, lice i taština te je to cijela premisa onoga što radim tako da je jako teško biti kao ‘u redu, ovo je moj posao, ali u nedjelju idem u crkvu i to je prava stvar za mene, to je pravi život za mene i Isus je prava stvar za mene’ bez da izgleda kao da sve kompromitiram“, rekla je Bieber.

Priznala je da se jako dugo borila sa usporedbama u svojoj karijeri te sada priznaje da su usporedbe zapravo „pravi gubitak vremena“.

„To je fotografija, to je kosa i šminka, to je tim ljudi, to je osvjetljenje, sve je to lažno i izmišljeno“, rekla je.

Opisujući modnu industriju, Bieber je rekla: „Ima jako puno padova, jako puno razočaranja, često se sve svodi na to da se ne osjećaš dobro u svojoj koži. Mislim da je ipak sve to pokušaj navigiranja kroz život. Nije lako.“

No svaki put kada se suoči sa razočaranjem, uvijek pokušava to gledati iz perspektive da „to onda očito nije bilo u Božjem planu“.

Reci što misliš