INCIDENT U ZADARSKOJ ŠKOLI: ‘Pritisnuo mi je ruku i napravio mi opekotinu u obliku slova ‘U”

Nakon što me opekao rekao mi je: "Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša" – ispričala je jučer za Zadarski 15-godišnjakinja.

Foto: Zadarski list

Incident u zadarskoj srednjoj školi je zgrozio javnost nakon što je kolega iz razreda pritisnuo desnu ruku učenice te je žigosao u obliku slova ”U” – ustaša.

Dogodilo se to u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi na Puntamici dok su bili u razredu za vrijeme nastave, a riječ je o učenicima prvog razreda. 

Djevojka je pretrpjela dvije opekotine na ruci, dok je mladić opečen po vratu. Učenica je bila kod liječnice te joj je rečeno kako će trag ovog žigosanja ostati zauvijek na koži.

– Taj učenik sjedio je iza mene u klupi u razredu te mi je nekakvim vrućim predmetom pritisnuo desnu ruku i napravio mi opekotinu u obliku slova ‘U’. 

Imam još jednu opekotinu na ruci jer me opekao više puta te je isto tako opekao još jednog dečka koji je sjedio do mene u klupi. 

Nakon što me opekao rekao mi je: “Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša” – ispričala je jučer za Zadarski 15-godišnjakinja, koja je u školu na sastanak s ravnateljem stigla s ocem Ademom Shalom, inače istaknutim članom albanske zajednice u Zadru, piše Večernji.

Pročitajte više…

Reci što misliš