Influencerica posvojila dječaka (4) pa ga vratila jer se ''loše ponašalo''
Snimka zaslona: YouTube

Myka Stauffer, influencerica i YouTuberica koju prati gotovo 700 tisuća ljudi na najpoznatijoj video platformi, šokirala je pratitelje nakon odluke da svog 4-godišnjeg sina Huxleya koji ima autizam – preudomi!

Iako je još u rujnu prošle godine opčinjeno pisala o svojoj velikoj obitelji, čini se da stvari nikako nisu bile kako su se doimale, prenosi Večernji.

Shvatili su da postoje “posebene potrebe kojih nisu bili svjesni od početka”

Naime, u najnovijem videu 32-godišnja Myka i njezin suprug James tužno govore o odluci koja im je zauvijek promijenila živote. On objašnjava kako su shvatili da postoje mnoge “posebene potrebe koji nisu bili svjesni od početka”, a Myka u suzama dodaje kako se osjeća kao najveći neuspjeh kao majka.

– Osjećam li se kao neuspješna majka? 500 % – potvrdila je uplakano, a nakon što je vijest postala viralna na Twitteru je krenuo pravi rat. Dok su jedni stali u obranu influencerice s puno razumijevanja, drugi su je optužili za privlačenje pažnje za svoj probitak na YouTubeu.

– Myka je posvojila dječaja s autizmom iz Kine i poslije nekoliko godina ga je dala na posvajanje jer se “loše ponašao” i to nakon što ga je iskoristila za lovu na vlastitom YouTube kanalu – tvrdi jedan korisnik s kojim se mnoštvo slaže i prozivaju 32-godišnjakinju zbog ovog skandaloznog poteza.

VIDI OVO: Majka autističnog dječaka: Znam što uzrokuje autizam!

Stauffer se može pohvaliti sa 162 tisuće pratitelja na Instagramu i više od 700 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu gdje je uspješno ostvarila partnerstvo s firmama poput Big Lots, Tj Maxx i Danimals yogurt.

Obitelj već ima četvero djece

U jednom od videa, predstavila je svijetu posvojenog Huxleya gdje je odmah pripomenula kako cijeli put posvojenja nije bio nimalo lagan.

– Napreduje zaista odlično, kul ga je vidjeti kako se mijenja – rekla je tada. Staufferi imaju četvero biološke djece: Radyle, Onyx, Kova i Jaka.

– Brojni medicinski stručnjaci su rekli da treba drugačije okruženje. On treba više – govori ona kroz suze i otkriva pritom da je angažirana agencija za posvojenje malenom 4-godišnjaku pronašla novu obitelj punu ljubavi.

VIDI OVO: Svi članovi ove plesne skupine imaju autizam, a njihove nevjerojatne vještine su pokorile internet

U nastavku videa par je zamolio za privatnost kako bi se s teškom odlukom nosili konzultirajući sa stručnjacima. Još prije dva mjeseca, Myka je dala naslutiti da su na pomolu određene poteškoće.

– Posljednji mjesec bio je najteži koji sam imala kao majka – glasila je njezina objava 28. ožujka u kojoj je koristila heštegove povezane s posvajanjem i teškoćama zdrave privrženosti kod djeteta.