Išla je na tulum kada je čula da je Bog zove, to joj je promijenilo život

Djevojka je išla na tulum preko vikenda kada je začula kako ju Bog zove. Taj joj je trenutak promijenio cijeli život. 

Havilah Cunnington, sada pastorica, podijelila je iskustvo koje joj je promijenilo život kada je bila tinejdžerka.

Havilah je odrasla u crkvi gdje je njezin otac bio vrlo aktivan. No, ona nije imala vezu s Bogom. Bila je samo dijete koje se nastojalo uklopiti u crkvu, a u školi je živjela drugačijim životom. 

U autu je čula Božji glas kako ju doziva

Jednu večer su neki dečki pokupili nju i njezinu sestru da ih odvezu na tulum. One su sjedile na stražnjem sjedalu auta dok je svirala glazba – uobičajeni vikend. No, Havilah nije ni slutila da će joj taj trenutak promijeniti život. Čula je jasan Božji glas kako ju doziva. 

„Havilah, što činiš? Ne možeš ovako živjeti. Imam svrhu u tvom životu, ne možeš ovako“, rekao joj je Bog. 

Iznenađena time što je čula, rekla je dečkima da stišaju glazbu. Odjednom im je rekla da Bog ima poziv za nju. Počela je plakati kada ju je Duh Sveti dotaknuo. Havilah ih je tada pozvala da dođu s njom slaviti Boga. 

„Ja idem služiti Bogu. Pozvani ste doći sa mnom ako želite, a ja sigurno idem“, rekla je svojim prijateljima. 

VIDI OVO: Došao u noćni klub i rekao striptizeti: ‘ISUS TE VOLI!’ Nije mislio da će ovako reagirati!

Dečki su ih vratili kući

Tada je pogledala sa strane i vidjela da njezina sestra blizanka Deborah plače. Znala je da Gospodin mijenja i njezino srce. Dečki su ih vratili kući, a kada su ušle u svoju sobu, predale su svoje živote Bogu. 

„Bože, nisam mnogo, mlada sam, imam 17 godina, djevojka sam i nemam nekih posebnih talenata… Bože, ako možeš upotrijebiti bilo koga, možeš upotrijebiti mene“, Havilah se molila Bogu. 

Taj trenutak promijenio je njezin život i život njezine sestre. One sada dovode mnoge ljude Kristu te im govore o Njegovom prihvaćanju i svom iskustvu.