NaslovnicaVijestiSvijetIspraznili cijeli avion jer je djevojčica (2) jela bez maske

Ispraznili cijeli avion jer je djevojčica (2) jela bez maske

Osoblje je ispraznilo cijeli avion jer je dvogodišnja djevojčica s posebnim potrebama jela jogurt bez maske. Roditelji su ostali potpuno zbunjeni nakon što su napadnuti od strane osoblja.

Lako je razumjeti da su ljudi preplašeni u doba pandemije i da strahuju od zaraze i posljedica, ali glas razuma ipak se ne bi smio gubiti.

Nažalost, to nije bio slučaj u ponedjeljak na aerodromu u Orlandu kada je osiguranje ispraznilo čitav avion zbog porodice čije je dijete jelo jogurt bez maske!

Da, dobro ste pročitali! Avion kompanije Spirit Airlines u potpunosti je ispražnjen zbog četveročlane obitelji, koja ni uz najbolju volju nije mogla shvatiti što je pogrešno učinila.

“Napustite avion. Uzmite svoje stvari i napustite avion. Odbijate nositi masku i ne surađujete”, čuje se u videu kako stjuardesa govori članovima obitelji, odnosno trudnoj ženi u čijem je krilu djevojčica sjedila.

Američki mediji su prenijeli da je osiguranje naposljetku zaista ispraznilo čitav avion kompanije Spirit Airlines, odnosno da je let prema Atlanti ostalim putnicima omogućen tek nakon dva sata odlaganja.

Predstavnik kompanije sutradan je izjavio da je obitelj izbačena iz aviona jer su roditelji bili ti koji su pravili probleme i odbijali na svoja lica ispravno postaviti maske, međutim to nije ono što čujemo u videu.

Zapis definitivno potvrđuje da je stjuardesa negodovala zbog dvogodišnje djevojčice koja je, prema tvrdnjama majke, povrh svega, dijete s posebnim potrebama.

NAJNOVIJE