anđeo u snu
Foto: Pixabay

Još jednu muslimanku Bog je na čudesan način izbavio od sigurne smrti.

Muslimanku po imenu Hajira ugrizla je zmija otrovnica, dok su ona i njezina obitelj uživali u večernjem zajedništvu u saharskoj pustinji.

Odmah nakon nekoliko sekundi počela je gubiti svijest pa su je odmah odveli u najbližu bolnicu, kada je pala u komu i u njoj ostala četiri dana.

Kada se probudila iz kome, nije se mogla pomaknuti te je osjećala neopisivu bol. Čula je liječnike koji su govorili o zatajenju bubrega i fibrinolizi. Nitko od njih nije mislio da će preživjeti, kaže Hajira.

Osjećala je da će umrijeti. ”Okrenula sam glavu prema zidu i plakala. Nisam htjela da drugi vide moje suze. Molila sam Boga za bezbolnu smrt.”

Tada je utonula u duboki san u kojem je imala viziju anđela koji joj se pojavio govoreći: ”Zazovi Isusa, Sina Najuzvišenijeg, koji je umro i uskrsnuo za tebe.”

No njegova poruka ju je iritirala. ”Prorok Isus, Marijin sin? On nije raspet; također nije veći od mog proroka”, odgovorila je anđelu, ponavljajući ono što je naučila u islamu.

“U krivu si”, rekao joj je anđel. ”Isus je Gospodar proroka. On je stvarni Spasitelj. On te može iscijeliti od svake bolesti i spasiti te od grijeha i smrti. Prizovi Njega svojim srcem i ustima.”

Hajira se probudila te ugledala svog brata koji je stajao pored nje. Rekao joj je da ju je čuo kako je u snu spominjala Isusovo ime.

Ispričala je bratu san, a njezin brat, koji je bio vojnik, nije pokazivao nikakvo znakove iznenađenja dok je slušao o Isusu. Rekao joj je da je i on imao iskustvo s Isusom tijekom pješčane oluje dok su on i njegova vojska bili na vojnom zadatku. Rekao joj je kako je osjetio Njegov dodir u svom srcu.

Hajira je također bila dirnuta bratovim svjedočanstvom. Uhvatili su se za ruke te se počeli moliti Isusu za njezino iscjeljenje.

Nekoliko trenutak kasnije, začudili su se kada su vidjeli pastora Paula iz misije Biblije za Bliski istok da ulazi u bolničku sobu. Kao da je znao da se njih dvoje mole.

“Gospodin Isus čuje molitve koje molite. Anđeo koji te je posjetio došao je i meni, također, te tražio od mene da te posjetim, vodim te do spasenja te molim za tebe. Otišao sam od kuće kako bih se našao s tobom”, rekao im je pastor Paul.

Na tom mjestu Hajira i njezin brat su se pokajali za grijehe te primili u srce Isusa kao Spasitelja i Gospodina. Pastor Paul je položio ruku na Hajirinu glavu i molio.

“Odmah sam osjetila da nešto nadnaravno prolazi kroz mene, ustala sam iz kreveta i kleknula na pod. Da, Isus me u potpunosti iscijelio i bila sam zapečaćena Njegovom dragocjenom i pobjedničkom krvlju!”, potvrdila je Hajira.

Potom je rekla liječnicima da ju je upravo Isus iscijelio. Proveli su daljnje testove te bili zapanjeni čudesnim ozdravljenjem.

“Kada su vidjeli moje zdravstveno stanje, moja obitelj je također povjerovala u Isusa. Molite da nas Gospodin Isus zaštiti te nam podari snage kako bismo preživjeli progonstva”, kaže Hajira.