Naslovnica Novosti ISUS JE UČINIO ISTO: Vođa bombardirane crkve na Šri Lanki nudi oprost...

ISUS JE UČINIO ISTO: Vođa bombardirane crkve na Šri Lanki nudi oprost svojim napadačima

Vođa evanđeoske crkve bombardirane u gradu Batticaloi na Šri Lanki ponudio je oprost napadačima.

Pastor Roshan Mahesen također je govorio o svojoj predanosti nastavku crkvene misije te zahvaljuje svima koji su molili i podržavali kršćane u toj zemlji.

Govoreći u Londonu ovog tjedna, pastor Roshan je rekao: “Povrijeđeni smo i ljuti, ali ipak, kao pastor crkve Zion Batticaloa, u ime cijele zajednice i svake pogođene obitelji, poručujemo bombašu samoubojici, a također i grupi koja je poslala bombaša samoubojicu, da te volimo i opraštamo Ti, bez obzira što si nam učinio, mi te volimo jer vjerujemo u Gospodina Isusa Krista.”

“Isus Krist je na križu rekao da im Otac oprosti jer ne znaju što rade. Mi također, koji slijedimo stope Isusa Krista, isto kažemo, da Gospodin oprosti tim ljudima.”

U videu kojeg je podijelila kršćanska služba Šri Lanke “Život”, pastor Roshan je rekao: “Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svakoj crkvi širom svijeta, svakom vjerniku, svakoj osobi koja me kontaktirala, nazvala, poslala poruke sućuti, kao i riječi ohrabrenja.”

“Želim vam zahvaliti od srca, svaku riječ koju govorite nam donosi utjehu i snagu. Mi ćemo ustati i nastaviti ono što je Gospodin namijenio u našem životu. Spremni smo nastaviti izvršavati misiju koju nam je Gospodin povjerio…”

Podsjećamo, teroristi su na Uskrs napali nekoliko kršćanskih crkava i hotela u kojima je smrtno stradalo oko 250 ljudi.

“We are hurt. We are angry also, but still,.., we love you and we forgive you."

Pastor Roshan said: “We are hurt. We are angry also, but still, as the senior pastor of Zion Church Batticaloa, the whole congregation and every family affected, we say to the suicide bomber, and also to the group that sent the suicide bomber, that we love you and we forgive you. "#thelife #thelifelivebetter #Christian #christianity #tamil #sinhala #PrayForSriLanka #srilanka #terrorattack #TLLB #love #godslove #zionchurch #batticaloa #statement #wordsoflove #eastersunday #forgiveness #christlove

Gepostet von The Life am Freitag, 26. April 2019

NAJNOVIJI ČLANCI