ISUSE, MI TI SADA VAPIMO: Policajac se na ulici pomolio za dječaka prije operacije tumora na mozgu

policajac se pomolio za dječaka tumor na mozgu
Snimka zaslona: Facebook

Osjećajni policajac je sa svojim njemačkim ovčarom izdvojio nekoliko minuta kako bi se pomolio za 9-godišnjeg dječaka prije operacije tumora na mozgu.

Jalenu Mannsu je dijagnosticiran po život opasan tumor na mozgu u svibnju ove godine zbog kojeg treba na operaciju. Prije odlaska u bolnici posjetilo ga je nekoliko policajaca iz postaje Warner Robins.

Jalen jako voli njemačke ovčare, pa su ga policajci poveli sa sobom, te mu ponudili molitvu. Predivna snimka njihove zajedničke molitve je obišla internet i postala viralna. Na njoj se vidi policajac koji kleči s rukom na dječakovim leđima i vapi Isusu.

“Gospodine Nebeski Oče, dolazimo ti sada, Gospodine Bože, tražeći od Tebe riječi ohrabrenja i snage za danas”, rekao je policajac.

“Gospodine, mi znamo da ako Tvoja volja i božanska intervencija da smo dočekali ovaj dan”, te nastavio: ”Gospodine, budi s njim u operacijskoj sali danas. Upravljaj njihovim rukama. Molimo za Jalena da iscijeliš njegovo tijelo, Gospodine Bože. Iscijeli ga od stvari koje ga onemogućuju, Gospodine Isuse.”

Dodao je: “Gospodine Bože, znamo da ga Tvoj dodir i Tvoja krv mogu sada iscijeliti. Molimo za obitelj – da ćeš ih voditi i čuvati. Podaj im snagu kroz ove vrijeme kušnji. Daj im do znanja da si s njima. Sada ti vapimo, Gospodine Isuse.”