Glumica i pjevačica Jana Kramer podijelila vijest o svome krštenju

Jana Kramer (38) podijelila je da je krštena u nedjelju, 23. siječnja. Glumica i pjevačica country glazbe objavila je video svog krštenja na Instagramu.

Jana je objavila i fotografiju na kojoj je podijelila više svoje priče. Fotografija prikazuje jedan od trenutaka prije nego što je zaronila u bazen za krštenje.

“Ovo je dan kada sam prestala hodati sama. Divno je … nikad nisam bila sama. Uvijek je hodao sa mnom … Jednostavno nisam mislila da to zaslužujem.”

“Godinama sam odgurivala Boga”

Jana Kramer se pojavila u raznim televizijskim serijama, uključujući “Friday Night Lights”, “CSI: Crime Scene Investigation” i “Grey’s Anatomy”, ali je možda najpoznatija po ulozi Alex Dupré u “One Tree Hill”. Kramer se također pojavila u showu “Dancing with the Stars” (Ples sa zvijezdama) i izdala je dva studijska albuma, kao i niz singlova.

"Godinama sam odgurivala Boga"
Snimka zaslona: Instagram/@kramergirl

U svojoj objavi na Instagramu još je napisala:

“Godinama sam odgurivala Boga. Ali prošle godine u slomljenosti i trenucima usamljenosti shvatila sam da zapravo nisam sama. Da je ON bio tamo. Da ON nikada nije otišao. Bog je samo čekao da dođem k njemu. I danas sam svoju vjeru javno obznanila i stvarno je dobar osjećaj znati, bez obzira što se sljedeće dogodi na ovom životnom putu, ON je pored mene i hoda sa mnom. Bog također hoda s tobom kroz sva dobra i loša vremena, pa pusti NJEGA unutra. Nadam se da će ovo nekoga potaknuti na sljedeći korak jer niste sami …”

Zaključila je citirajući Tužaljke 3, 22-23 u kojima se kaže: “Dobrota Gospodnja nije nestala, milosrđe njegovo nije presušilo. Oni se obnavljaju svako jutro: tvoja je vjernost velika!”

Ne srami se javno govoriti o svojoj vjeri

Ovo nije prvi put da Jana, majka dvoje djece, javno govori o svojoj vjeri. Na Dan očeva 2021. objavila je na Instagramu: “Danas bi nekima moglo biti teško. Znam da je to bilo za mene godinama, ali oprost, razumijevanje i rast su lijepa stvar (…) Bog je Otac koji te nikada neće ostaviti, uvijek će te voljeti bez obzira na sve. Uvijek će biti tu da te sasluša i voli.” Kramer je u to vrijeme prolazila kroz razvod od svog bivšeg supruga Mikea Caussina.