Je li to Isus? Čovjek snimio neobičan objekt na nebu iznad kuće!

Je li to Isus? Čovjek snimio neobičan objekt na nebu iznad kuće

Je li to Isus?, zapitali su se korisnici društvenih mreža nakon što je Pablo Morales objavio snimku neobičnog objekta na nebu iznad kuće. 

Svašta su ljudi viđali na nebu i kasnije davali čudna tumačenja. Neobični oblici i neobična kretanja istih obično su ih asocirala na NLO i vanzemaljce.

Burnu raspravu na društvenim mrežama pokrenuo je svojim snimkom Pablo Morales iz Burbanka u Kaliforniji.

On je snimio sijenu ili objekt u obliku čovjeka kako silazi sa neba, a prva njegova asocijacija je da se to Isus spušta na zemlju.

Iako kvaliteta snimke nije najbolja, vidi se kako prati sijenu kako se spušta prema tlu, sve dok nije nestala iza krovova obližnjih kuća.

Tada je pomislio da je riječ o balonima, ali kada je pročešljao susjedstvo, došao je do zaključka da tu nisu letjeli nikakvi baloni.

Stvar j epostala još zanimljivija kad je objavljeno da Morales sa svojom obitelji živi u blizini aerodroma. To je isključilo mogućnost da je riječ o nekom dronu, s obzirom da na tom području važi zabrana letenja.

Kako su neki proroci ovih dana najavili dolazak kraja svijeta, priča je postala dobar materijal za sve katastrofičare koji čekaju sudnji dan.