Jedna djevojka iz zbora nije ni slutila tko je čeka u publici

Djevojka koja je pjevala u zboru nije ni slutila da je voljena mama koju nije vidjela 14 mjeseci čeka u publici. 

Kada je dječji zbor iz Hancocka završavao Božićni koncert 2018. godine, pjevali su pjesmu „What Christmas Means to Me“ (hrv. Što meni znači Božić).

Pjesma je govorila o zajedničkom druženju s obitelji i prijateljima. No jedna djevojka iz zbora, Avarie Hinton, je jako čeznula za voljenom osobom. 

Njezina majka, Tawnee Hinton, bila je s vojskom u Africi prošlih 14 mjeseci. To je ostavilo velikog traga na njezinu kćer kojoj je jako nedostajala. Tawnee je odlučila iznenaditi svoju kćer tijekom koncerta te se skrila u publici. 

Nakon zadnje pjesme, voditeljica zbora se okrenula publici kako bi nešto rekla. 

Pogledala je Avarie i rekla: „Avarie Hinton, vjerujem da te ispod božićnog drvca čeka dar.“ 

Pokraj božićnog drvca stajala je Avariena majka, još uvijek u svojoj vojničkoj odori. 

Tada je voditeljica zbora dodala: „Imam veliku radost ovu večer ujediniti obitelj koja je bila razdvojena cijelu godinu zbog službe u Africi…“ 

VIDI OVO: Žiri priredio nevjerojatno iznenađenje tinejdžeru koji je htio vidjeti jednu osobu u publici

Avarie je znala da će njezina majka doći kući za Božić, ali nije znala da će stići na njezin koncert na kojem nije bila prošle godine. Zbog toga je tinejdžerka ostala tako iznenađena i ganuta. 

Kćer i majka
Snimka zaslona: YouTube

Kada su došli kući, obitelj je pogledala snimku tog trenutka s koncerta. 

Avariena majka je rekla: „Bilo je to pomalo nevjerojatno. Naravno da je Avarie bila prava tinejdžerica. Bojala se da joj se šminka razmazala dok je plakala tako da se je okrenula od publike. Ne mogu biti sretnija kako je sve prošlo. Nisam čak ni primijetila publiku kako ustaje, gledala sam samo nju.“ 

Iznenađenje je bilo veliko, ali se Avarie naviknula na zahtjeve posla svojih roditelja, koji su oboje vojnici. Par ima još troje djece, Christiana, Leyton i Ameliu. 

Djeca su naviknula da je uvijek netko od njihovih roditelja u službi izvan zemlje. No, to 14-mjesečno izbivanje je svima bilo vrlo teško. 

„Moja beba je prešla od 3 do 5 godina. Moja kćer je postala tinejdžerka. Teško je to“, rekla je majka. 

Nema sumnje da će ovo četvero djece mnogo toga naučiti od tako neustrašivih roditelja. No, vrijeme je da i oni malo budu jedna velika i sretna obitelj. 

Majka je rekla: „Sada ćemo biti obitelj. Jako mi je drago što ove godine mogu uživo gledati svoju djecu kako otvaraju poklone.“