Novopečeni mladenci Justin i Hailey Bieber odlučili su javno izjaviti svoju ljubav prema Bogu tako što su se krstili kao par.

Popularni pjevač je podijelio nekoliko fotografija sa svog nedavnog putovanja na jezero Coeur d’Alene u Idahu zajedno sa svojom suprugom, manekenkom Hailey Bieber. Bieber ga je nazvao “jednim od najposebnijih trenutaka” svog života.

Justin Bieber je izjavio da je krštenje ”najposebniji trenutak” u njegovom životu

“Trenutak @haileybieber, kada smo se moja supruga i ja zajedno krstili!”, napisao je u četvrtak svojim pratiteljima na Instagramu, a ima ih 143 milijuna, te je dodao: “Ovo je bio jedan od [naj] posebnih trenutaka mog života. Pred prijateljima i obitelji sam javno priznao svoju ljubav i vjeru u Isusa.”

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere (VIDEO)

Prije dijeljenja fotografija s krštenja, pjevač je objavio fotografiju svog dobrog prijatelja i pastora Judaha Smitha. Smith je obavio obred krštenja u jezeru dok su Justin i Hailey, odjeveni u odjeću za plivanje, slušali pastora prije nego što su uronjeni u vodu.

Njegova obitelj i pratitelji su oduševljeni

Bieber, ispunjen zahvalnošću prema svojoj obitelji i prijateljima koji su bili prisutni na ceremoniji krštenja, također je primio podrške od drugih na internetu.

Jedan od ostalih Bieberovih duhovnih mentora, pastor Carl Lentz komentirao je fotografije krštenja: “Iznenađujuće. Volim te.”

VIDI OVO: Justin Bieber zahvaljuje Isusu za oproštenje i moli fanove da Ga slijede

Pastorova supruga, Laura Lentz, također je napisala, “Lijepo.” Popularne zvijezde i pratitelji su također s oduševljenjem komentirali ovaj događaj.

View this post on Instagram

Jesus is the answer to our shame, guilt, condemnation, jealousy, bitterness, unforgiveness, selfishness the list goes on.. Jesus came to bring healing! I don’t know what idea of Jesus you have but Jesus came to save us. He came to sacrifice himself on the cross so that you and I could have a way out. Jesus took the punishment of our wrongs so that we can walk with God with no insecurities or shame. So we can walk in the FULLNESS OF ALL THAT GOD HAS FOR US!! God has a full extraordinary life for you. Do you trust God enough to let go of some things? (greed, bitterness, unforgiveness etc) give it to God he welcomes us with open arms and he isn’t surprised by our mess. My hope is in a person and his name is Jesus

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Popularni pjevač već nekoliko godina javno i bez straha svjedoči vjeru u Isusa kao svog Spasitelja i Gospodina. Puno toga možemo naučiti od njega!