Justin Bieber nastavlja svoju duhovnu disciplinu unatoč tome što se je morao izolirati od svoje supruge Hailey. 

U želji da poveže zajednicu svojih pratitelja u vjeri on je odlučio svih 130 milijuna svojih pratitelja pozvati na online službu. 

„Nemojte misliti da trebate vjerovati ono što ja vjerujem, ali trebate znati da ste voljeni i da ste više nego dobrodošli danas sa mnom pratiti službu Božju preko Interneta“, napisao je Bieber. 

Bieber je tada najavio pastora Judaha Smitha te je rekao da je uvjeren da će na ljude „iznimno snažno“ utjecati poruka evanđelja. 

Pastor Smith je tada govorio o onome što kršćani vjeruju: „Ja vjerujem da je Isus Bog, vjerujem da Isus nije poznavao grijeha kako bi mogao postati grijeh, kako bi mogao učiniti za nas ono što nismo mogli učiniti za sebe i kako bi dao svoj život kao žrtvu za naše greške, naše grijehe i našu sebičnost“. 

VIDI OVO: Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

„Isus nam je dao oprost i vječnu vezu s našim Stvoriteljem“, dodao je. 

Nakon što je služba završila, Bieber se obratio svojim pratiteljima: „Nadam se da ste uživali koliko i ja… Ako ste to gledali i ne vjerujete u priču o Isusu ili što god da je, u redu. Svatko je na svom putu, svom vjerskom putu. No, u ovakvo vrijeme osjećam da priča Isusa zaista dotiče moju dušu“. 

Bieber ujedno širi poruke o potrebi izolacije i ostanka kod kuće. Tako je napisao: „Naravno da je sve ovo jako strašno. Htio sam sve podsjetiti što možemo kada se ujedinimo. Ujedinimo se tako što ćemo se izolirati dok ne budemo imali više odgovora. Naši djedovi i bake računaju na nas“. 

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere

Bieber se također javno na Instagramu molio: „Bože, znamo da ovo ne dolazi od Tebe, ove stvari su neobjašnjive, ali Bože, mi Ti vjerujemo i molimo Te da ovo ukloniš što je prije moguće. Zahvaljujemo Ti zbog Tebe i želimo Te zamoliti da nam daš što više odgovora“.