Justin Bieber je u subotu poslao poruku u kojoj zahvaljuje Isusu za ljubav, izabranje i oproštenje. Također, pozvao je milijune svojih fanova da slijede Isusa.

Na Instagramu je sa svojih 130 milijuna pratitelja podijelio selfie te ih je pozvao da se u teškim vremenima okrenu Isusu.

Bieber je napisao:

”Hvala ti Isuse za moj život. Hvala ti na oproštenju! Hvala ti što si mi pokazao da sam vrijedan. Hvala ti što više ne moram trpjeti sramotu, te mogu hodati uspravno i s visoko uzdignutom glavom znajući da sam voljen, izabran i da mi je oprošteno! Ako se boriš sa svojom prošlošću, predaj je Isusu! On nije njome opterećen! On te voli i čast mu je znati sve sitne detalje, dobre i loše u tvom životu! Ne ljuti se na tebe, želi najbolje za tebe!’

Tada je 26-godišnjak ponovno objavio selfie na svom Instagram Storyu s natpisom: “Isus te voli [vjeruješ li u to ili ne vjeruješ].”

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere

Bieber smatra Isusa kao inspiraciju u svom životu, a pomogao mu je da prevlada ovisnost o drogama te se oporavi od bola nakon prekinute veze. U veljači se slično otvorio o svom odnosu s Bogom u intervjuu sa Zaneom, u kojem je dobitnik Grammyja raspravljao o “slobodnom daru” prihvaćanja Isusa u svoj život.

Iako nije izrazito politički lik, Bieberove stavove o seksu i pobačaju oblikovala je njegova kršćanska vjera.

U intervjuu Rolling Stoneu 2011. godine, rekao je da ljudi ne bi trebali imati seks s nekim ako nema ljubavi, a izrazio je i svoje protivljenje pobačaju, opisujući to kao “kao ubijanje djeteta”.